• امروز : دوشنبه - ۳ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Monday - 25 September - 2023

آذربایجان‌شرقی نباید برای قانون‌شکنان و گردن‌شکنان امن باشد

  • کد خبر : 13019
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷
آذربایجان‌شرقی نباید برای قانون‌شکنان و گردن‌شکنان امن باشد

به گزارش تانیش نیوز به نقل از فارس،  فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی در مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به وظایف فرمانده جدید انتظامی آذربایجان شرقی گفت: فرمانده جدید استان باید بدنبال رضایت خدا بوده و در امتداد آن جلب رضایت مردم باشد و هم قسم باشد که آسایش […]

به گزارش تانیش نیوز به نقل از فارس،  فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی در مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به وظایف فرمانده جدید انتظامی آذربایجان شرقی گفت: فرمانده جدید استان باید بدنبال رضایت خدا بوده و در امتداد آن جلب رضایت مردم باشد و هم قسم باشد که آسایش خودش را مشتاقانه فدای امنیت و آرامش مردمی بکند که شایسته تکریم، خدمت و ادب و احترام هستند.

سردار احمدرضا رادان با بیان اینکه امنیت و آرامش حق مردم است و مشتاقانه در این مسیر حرکت می‌کنیم، تصریح کرد: امروز استان آذربایجان‌شرقی باید کاملا ناامن باشد برای قانون‌شکنان و مخلان نظم و امنیت و گردن‌شکنان و امن باشد برای مردم عزیز و مردمی که در مسیر انقلاب قرار گرفتند و امروزه به عنوان ولی نعمت ما قرار گرفتند، باشد.

سردار رادان با بیان اینکه پلیس برای آرامش مردم در صحنه است، تاکید کرد: برای مردم و بخاطر آنان با تمام کسانی که در برابر مردم قرار می گیرند مقابله می کنیم.

فرمانده انتظامی کشور با تاکید بر لزوم حمایت فرمانده جدید انتظامی استان که این حس در وجود مردم و مسئولان استان فراوان است، تصریح کرد: همه باید دست به دست هم دهند تا ماموریت انتظامی در استان ارتقا پیدا کرده و به پیش برود.

سردار رادان با اشاره به لزوم عزم جدی و راسخ برای تحقق مطلوب‌های مدنظر مقام معظم رهبری مدظله العالی، عنوان کرد: علاوه بر حرکت پرشتاب برای هوشمندی پلیس با توجه به سه بعد تجهیزات، نیروی انسانی، ساختار و سازمان باید اقدامات جهادی، فناورانه، مقتدرانه و هوشمندانه را عملیاتی کنیم.

وی، عمل به تکلیف را وظیفه هر مسئول عنوان کرد و گفت: مسئولیت ها در نظام جمهوری اسلامی ایران یک ودیعه الهی است باید در کسب رضایت خدا و در امتداد آن در کسب رضایت مردم تلاش کرد.

سردار رادان گفت: مردم خوب می بینند و خوب قضاوت می کنند و برابر آیه شریفه «الذین ان مکّانهم» بهترین افراد کسانی هستند که خودشان را نبینند و به خودش فکر نکنند و در گذشته و آینده تکیفشان در خدمت برای مردم و جلب رضایت خداوند باشد سعادتمند خواهند بود .

وی در ادامه مردم کشور و استان آذربایجان شرقی را شایسته بهترین تکریم ها و خدمات دانست و گفت: خادمان مردم در مجموعه فراجا هم قسم شده اند تا آسایش خود را فدای امنیت و آرامش آن ها کنند و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.

سردار رادان با بیان این مردم قضاوت خوبی از عملکرد پلیس دارند، تاکید کرد: خادمان مردم در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی همواره در کنار مردم بوده و برای رفاه، امنیت و آرامش آن ها تلاش کرده اند و رضایت قاطبه مردم قدرشناس انگیزه و انرژی ما را برای خدمت به آن ها دوچندان می کند.

فرمانده کل انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود به تغییر فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: بیش از چهار سال اخیر سردار “عبدی” توفیق خدمتگزاری به مردم شریف و نجیب آذربایجان شرقی را پیدا کرده بود و توانست در این مدت اقدامات بسیار خوبی صورت دهد به گونه ای که همه مسئولان، مدیران، اعضای شورای تامین و مردم از وی رضایت دارند.

وی گفت: سردار “عبدی” توانست با همراهی و حمایت های معنوی خانواده صبورش در ۴۲ سال خدمت در رده های مختلف فراجا با اخلاق، قاطعیت و مدیریت خوب ماموریت های محوله را به سرانجام برساند و ما در انتخاب فرمانده جدید به دقت و تامل زیاد فرو ببرد تا در بین گزینه های مختلف به سردار “محمدی” رسیدیم که فرزندی از همین خطه و سرزمین است.

فرمانده انتظامی کل کشور در پایان عنوان کرد: از فرمانده جدید انتظامی آذربایجان شرقی انتظار داریم برخورد قاطعانه با اشرار و قانون شکنان را به عنوان یک مطالبه مردمی جزو اولویت های اول خود قرار دهد و با همت و همدلی این استان برای افراد هنجارشکن و مجرمان ناامن و برای عموم مردم امن و در آرامش کامل باشد.

نهادهای فرهنگی به کمک پلیس بیایند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت: دغدغه‌مندان و دوستداران انقلاب پلیس را تنها نگذارند و نهادهای فرهنگی به ویژه حوزه و دانشگاه در برهه کنونی به کمک پلیس بیایند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم گفت: حکومت در اسلام هدف نیست بلکه ابزار بوده و اسلام به وسیله ابزار به دنبال رشد و هدایت و تربیت انسان‌ها و رساندن آنها به سعادت در دنیا و آخرت است.

وی افزود: واحدهای انتظامی مهم‌ترین رکن اعمال حاکمیت و پایه اصلی شکل‌گیری نظام امنیت بوده و علاوه بر وظایف قانونی خود براساس مبانی فقهی بخشی از تربیت دینی جامعه را نیز بر عهده دارد.

حجت الاسلام والمسلین آل‌هاشم ضمن تشکر از غیرت دینی و احساس تکلیف و هوشمندانه سردار رادان به خاطر ورود جدی برای مقابله با ناهنجاری‌های جامعه، گفت: این ناهنجاری‌ها در جامعه دو نوع بوده، اولی به صورت سازمان یافته که قوه قضائیه و مجلس خوب رصد و مقابله می‌کنند، اما بخش قابل توجهی از این ناهنجاری‌های که در جامعه است سازمان دهی شده نیست و صرفا از روی ناآگاهی و لج‌بازی صورت می‌گیرد.

حجت الاسلام والمسلین آل‌هاشم ادامه داد: اینجا باید دغدغه‌مندان و دوستداران انقلاب پلیس را تنها نگذارند و نهادهای فرهنگی به ویژه حوزه و دانشگاه در برهه کنونی به کمک پلیس بیایند و با این دسته از فریب خوردگان ارتباط علمی و منطقی داشته باشند و راه‌های با این قشر از جامعه که تحت تاثیر رسانه‌های بیگانه قرار گرفته‌اند می‌تواند آغازی برای یک راه تازه باشد، راهی که ضد انقلاب قطعا آن را بر نمی‌تابد.

امام جمعه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تغییر ساختار ناجا با عنایت فرماندهی کل قوا و تبدیل آن به فرماندهی کل در نیروی انتظامی که خود سردار رادان از مجریان و نظریه‌پردازان آن بوده است، مبدا تحول و نقطه عطفی برای امنیت بیشتر و توسعه زیرساخت‌ها و رشد جدی و کمی در انتظامی کل کشور بوده و ما شاهد تحول، پویایی، ورزیدگی، چابکی، شادابی و خدمتگزاری بیشتر به مردم و انسجام و هماهنگی با سایر نیروهای مسلح و بخش‌های گوناگون مدیریت است.

وی تاکید کرد: ما مردم آذربایجان حمایت خودمان را از تلاش‌ها و تدابیر فرماندهی کل انتظامی  اعلام می‌داریم تا اینکه انشاالله روزی برسد که مشکلات جامعه حل و کمتر شود.

حجت الاسلام والمسلین آل‌هاشم گفت: ارتقا ساختار در واحدهای انتظامی باید گامی برای حرفه‌ای‌تر شدن، هوشمندی، چابک‌سازی بیشتر پلیس، تربیت افسران حرفه‌ای و دانش و توسعه دیپلماسی پلیس به منظور تقویت بیش از پیش نظم و امنیت در جامعه و توسعه خدمت به مردم باشد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: ماموریت‌های انتظامی متنوع، سنگین و چند جانبه بوده و در مقایسه با سایر نیروهای مسلح دارای گستردگی مفهومی،موضوعی، مصداقی و جغرافیایی است و در تمام شئون مردم نقش و حضور دارد.

وی تصریح کرد: مردم نجیب ایران به ویژه آذربایجان همیشه پشتیبان پلیس بودند و مستحق بهترین امنیت، آرامش، نظم و انضباط و دریافت خدمات انتظامی سریع برای زندگی  بهتر بوده و هستند که انشاالله انتظامی استان با هدایت فرماندهی جدید سردار محمدی که در بین مردم و کارکنان همانند  سردار عبدی شناخته شده و محبوب هستند پاسخ هدایت‌های مردم را به خوبی بدهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم گفت: از طرف کارکنان انتظامی استان کمال تشکر را از سردار رادان دارم که فردی را از خود کارکنان انتظامی استان به عنوان فرماندهی انتظامی استان منصوب کردند و وی علاوه بر تجربه کاری و مردم‌داری موجب رعب و وحشت در بین اراذل و اوباش هستند.

وی اضافه کرد: فرماندهی جدید انتظامی استان با گستره ماموریت‌ها روبه رو است که با گذشت زمان پیچیده‌تر شده و به همین خاطر برای انجام بهتر و موثرتر این ماموریت‌ها باید دانش سازمانی در این نهاد دانشگاهی به جد مورد توجه قرار گیرد و شیوه و مدل‌های مدیریت دانش در این سازمان متناسب با نیاز واحدها مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

در پایان این مراسم با تقدیر از تلاش های سردار “حسین عبدی” فرمانده سابق، سردار “علی محمدی” به عنوان فرمانده جدید انتظامی استان آذربایجان شرقی معرفی شد.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=13019

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.