فرمانده سپاه عاشورا برنامه های هفته بسیج را تشریح کرد.
سردار اصغر عباسقلیزاده، در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به اجرای یکهزار و ۲۰۰ پروژه عمرانی و محرومیتزدایی در استان توسط بسیج و سپاه گفت: هفته بسیج با شعار بسیج امید ملت ایران آغاز شده که در این خصوص برنامههای متعددی برای گرامیداشت این هفته در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید بر اینکه بسیج مایه امنیت و اقتدار، آرامش و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، گفت: وقتی حرف از امنیت میشود دو معنا دارد یکی اینکه هیچ کشوری نتواند اقدام نظامی علیه کشور ما بکند و دیگری امنیت درون کشوری برای فعالیت روزمره مردم است که هر دو در نظام جمهوری اسلامی ایران محقق شده است.
فرمانده سپاه عاشورا افزود: قدر امنیت را کسی میداند که در ناامنی زندگی کرده باشد؛ یک مثال عینی است که یک لحظه خودمان را جای مردم غزه بگذاریم؟ چه اتفاقی میافتاد! این در حالیست که کشور ما در سایه اقتداری که دارد همه کشورهای ابرقدرت جهان را عقب کشانده است.
وی گفت: ما به اقتداری رسیدهایم که وقتی پهباد دشمن را میزنیم از ما تشکر میکنند که هواپیمای حامل خلبان را نزدهایم.
عباسقلیزاده با اشاره به اینکه روزی پزشکان ما از فیلیپین و هندوستان و پاکستان میآمدند و در کشور ما اصلا دکتری نبود، افزود: اما الآن پزشکان ما در سایر کشورها هم بیمارستان میزنند و مداوا میکنند و ما الآن به نقطهای رسیدهایم که ۹۰ درصد داروها را خودمان تولید میکنیم.
بسیج به یک قشر خاصی تعلق ندارد
وی متذکر شد: کل مردم ایران بسیجی است و بسیج به یک قشر خاصی تعلق ندارد؛ چراکه همه اقشار مردمی اعم از کارخانجات خصوصی و دولتی، اصناف، دستگاههای دولتی و غیردولتی و غیره همه زیر تحریم هستند.
فرمانده سپاه عاشورا گفت: مردم در برخی موارد ناراضی از شرایط هستند از اینرو باید نارضایتی را ریشهیابی کرد زیرا بخشی از علت این نارضایتی به خاطر استکبار جهانی و بخشی به خاطر کمکاری دولتهای قبلی بوده ولی الحمدالله دولت جدید برای رفع این نارضایتیها تلاش میکنند.
فرمانده سپاه عاشورا گفت: وقتی امام خامنهای رهبر معظم انقلاب شعار سال را اعلام میکنند باید آن را به عنوان فرمان در نظر بگیریم؛ نه اینکه روی شعار قرار دهیم و عملی نکنیم، چراکه ایشان ۱۵ سال است که مدام شعار سال را بر مبنای اقتصاد گذاشته است ولی چرا برخی مسؤولان در گذشته در این زمینه کم کاری کردند؟
وی، به بررسی خدمات ۴۴ ساله بسیج در بخشهای مختلف جامعه پرداخت و گفت: اصلا در کدام صحنه است که بسیج در آن حضور نداشته باشد؟ ما روزهای فلج اطفال در دهه ۷۰ را فراموش نمیکنیم که بسیج وارد شد! در موضوع کرونا که با ورود بسیج به امنترین کشور تبدیل شدهایم.
عباسقلیزاده به اهمیت اطلاعرسانی عمومی فعالیتهای بسیج تاکید کرد و یادآور شد: در این زمینه ما به همت رسانهها احتیاج داریم تا به رسالت خویش عمل کنند.
وی ابراز کرد: ۷۵ سال است که رژیم غاصب صهیونیستی به صورت اشغالی و کشتار مردم فلسطین را اشغال کرده است؛ از آن زمان کسی به فکر مردم مظلوم فلسطین نبود و در برههای کشورهای اعراب اقدامی کردند ولی موفق نشدند ولی جمهوری اسلامی ایران با اقتدار همیشه در کنار مظلوم بود و خواهد بود.
عباسقلیزاده افزود: جمهوری اسلامی ایران به یک الگوی مبارز جهانی با استکبار تبدیل شده و فلسطین نیز الگوی خود را ایران قرار داده است.
فرمانده سپاه عاشورا به پیمان کشورهای اعراب با رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: مردم مظلوم فلسطین با وجود تجهیزات کنترلی و نظامی صهیونیستی، توانستند از دیوارهای بتنی صهیونها رد شده و فرماندهان اسرائیلی را دستگیر کنند.
وی ادامه داد: امروز دیگر ماهیت صهونیستها در جهان به نمایش گذاشته شده است. در حال حاضر اکثر کشورهای جهان علیه اقدامات وحشیانه صهیونیستی انزجار خود را نشان میدهند.
عباسقلیزاده متذکر شد: کل وجدانهای دنیا بیدار شده است به طوریکه در طول سابقه نداشت همه مردم جهان علیه صهیونیستها برخواستهاند.
وی در تشریح برنامههای هفته بسیج، بیان داشت: هفته بسیج از ۲۹ آبان تا ۵ آذر ادامه خواهد داشت؛ در این هفته هر روز یک اسم گذاشته است که برحسب هر اسم برنامههای تدارک دیده شده است.
عباسقلیزاده اضافه کرد: یک هزار و ۲۰۰ برنامه در تمام ابعاد برای هفته بسیج در استان آذربایجانشرقی تدارک دیده شده است.
فرمانده سپاه عاشورا گفت: در قرارگاه محرومیتزدایی در یک سال اخیر کارهای زیادی انجام شده است به طوریکه ۱۸۳ میلیارد تومان هزینه برای این فعالیتها شده است.
وی ادامه داد: توزیع بستههای معیشتی، اقلام کمک تحصیلی، کمک به آزادسازی زندانیان با جرائم غیرعمد، تهیه ۲۱۹ جهیزیه برای نوعروسان، تهیه کالاهای اساسی خانوار نیازمند، خدمات آموزشی اعم از تدریس خصوصی و عمومی، ترمیم ۱۴۰ واحد مسکونی و احداث ۱۲۰ واحد مسکونی، ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم با هزینه کرد ۵۳ میلیارد تومان از جمله کارهای صورت گرفته در سپاه عاشورا است.
وی گفت: بسیج در زلزله، کرونا، سیل و غیره حاضر بوده و در کنار مردم بوده است.
عباسقلیزاده افزود: طبق اعلام مسوولان استان آذربایجان غربی، اولین گروه اعزامی به شهرستان خوی در زلزله از منطقه بسیج استان آذربایجانشرقی بود.
وی یادآور شد: راهسازی، آسفالتریزی مسیرهای تردد روستایی، آبرسانی به ۱۷۸ روستا، تصویب آبرسانی برای ۵۰۰ روستا در سال جدید، استفاده از انرژی خورشید، تعمیر و بازسازی ۳۰ باب مسجد و حسینیه، ساماندهی گلزار شهدا، ۳ پروژه احداث مدرسه، ساخت مسکن ملی، اجرای ۴۱ پروژه سلامت اعم از ۲۵ باب مرکز سلامت و ۱۶ خانه بهداشت در اقصی نقاط استان از جمله کارهای در دست اجرا و تمام شده سپاه عاشورا در سالجاری بود.
فرمانده سپاه عاشورا گفت: یکهزار و ۲۲۰ پروژه عمرانی و محرومیتزدایی توسط بسیج و سپاه در حال اجراست که بخشی تمام شده و بخشی در حال اجراست.
وی به فعالیتهای سپاه عاشورا در اشتغالزایی و اقتصادی اشاره کرد و گفت: دولت یک وام تسهیلات اشتغالی در نظر گرفته است که کل هزینه ۴۷۰ میلیارد تومان برای ایجاد دو هزار و ۲۰۰ اشتغال تامین شده است.
عباسقلیزاده با بیان اینکه یکهزار و ۲۲۴ صندوق اعتبار بسیج تشکیل شده است که ۲۷ میلیارد تومان در این صندوقها منابع موجود است، گفت: کل اعضای عضو در این صندوق ۶ هزار و ۷۶۲ نفر است.
وی تشریح کرد: در جهاد برق رسانی (روشنایی) مبلغ ۱۰ میلیارد تومان هزینه شده است که از قبل آن خانوارهای زیادی از روشنایی در روستاها بهرهمند شدند.
وی اذعان داشت: آموزش به ۶۰ هزار نفر در حوزه خانواده، سلامت، بهداشت و درمان نیز از دیگر برنامههای اجرا شده است*