استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه همه پروژه ها باید در سامانه GIS جانمایی شود، گفت: برای پروژه های کلیدی سال ۱۴۰۳ روزشمار اتمام تعریف شود و دغدغه مدیران مربوطه رعایت زمانبندی اجرای پروژه ها باشد.
به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی، مالک رحمتی صبح امروز در دوازدهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار کرد: اصل کار سازمان برنامه و بودجه تمرکز بر برنامه ریزی، برنامه محوری و نظارت جامع برای قضاوت است؛ به نظر می رسد در گذشته غفلتی در برنامه محوری و نظارت صورت گرفته که جبران خواهد شد.
وی با بیان اینکه مدیران را باید ارزیابی کنیم، افزود: پیمان ما با مدیران کار برای استان، کشور و مردم است که در پروژه هایی که توسط دستگاه ها اجرا می شوند نمود می یابد.
رحمتی همچنین بر اهتمام و تلاش جدی در جهت بالا بردن کیفیت خدمات رسانی ها تاکید کرد.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به گزارشات ارائه شده در جلسه، ادامه داد: گزارشات باید شفاف باشد تا عارضه یابی عملکردها از طریق این گزارش ها صورت گرفته و اشکالات موجود رفع شود.
وی اذعان داشت: لازم است ارزیابی و رصد ماهانه عملکرد دستگاه ها در سال ۱۴۰۳ به صورت شاخص محور با جزئیات دقیق و حساب شده صورت گیرد تا منجر به حرکت و تشویق دستگاه های موفق و رفع اشکالات دستگاه های ناموفق شود.
رحمتی در عین حال خاطرنشان ساخت: شاخص های ارزیابی باید مصداقی، کمی و همه فهم باشد.
ضرورت اتمام پروژه ها در حداقل زمان ممکن با بالاترین کیفیت
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی هم گفت: تمام تلاش و تاکید ما این است که پروژه ها در حداقل زمان ممکن با بالاترین کیفیت به اتمام برسند.
حیدر فتحزاده در حاشیه دوازدهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: لازم است تمام دستگاه های استان به جای مسئله محوری به صورت برنامه محور پیش روند.
وی افزود: توسعه باید بر مبنای فهم مشترک باشد تا خروجی آن منجر به بالا رفتن بهره وری و ایجاد ارزش افزوده در تمام بخش های اقتصادی، صنعتی، تجاری، فرهنگی و غیره شود.
فتحزاده با اشاره به گزارش نظارتی پروژه های عمرانی استان و بررسی تحلیلی عملکرد دستگاه های اجرایی استان آذربایجان شرقی ابراز داشت: ارزیابی دستگاه های اجرایی بر مبنای چند شاخص مهم از جمله بهره وری، رضایتمندی مردم از خدمات، عدالت و تعالی سازمانی صورت می گیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: در نهایت به دنبال این هستیم که در سال ۱۴۰۳، دستگاه ها، با رویکرد نگاه به آینده، چشم اندازها، برنامه ها و ماموریت های خود را مطابق با سند آمایش، سند تحول دولت مردمی و برنامه هفتم توسعه ارائه دهند.
به گفته وی، موضوع الحاق اراضی به بیمارستان شهر مهربان در شهرستان سراب، افزایش بلندمرتبه سازی در شهر جدید سهند به هفت طبقه در حدود ۲۰ هکتار، تغییر کاربری ۲۰ هکتار پهنه گردشگری به مسکونی در فاز ۵ تبریز، الحاق اراضی به شهر محدوده شهر جدید سردرود در راستای طرح ملی نهضت مسکن از جمله مصوبات این جلسه بود.