• امروز : جمعه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 20 September - 2024

فعالان اقتصادی به امید چراغ سبز، چراغ قرمز را تحمل می‌کنند

  • کد خبر : 15506
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۴
فعالان اقتصادی به امید چراغ سبز، چراغ قرمز را تحمل می‌کنند

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت صنعت طلا و جواهر را یکی از صنایع مورد توجه در وزارت صمت دانست و گفت: فعالان اقتصادی به امید چراغ سبز، چراغ قرمز را تحمل می کنند که در این زمینه به تمام دستگاه‌های متولی ابلاغ شده تا موانع فعالان صنعت طلا و جواهر تسهیل شود. […]

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت صنعت طلا و جواهر را یکی از صنایع مورد توجه در وزارت صمت دانست و گفت: فعالان اقتصادی به امید چراغ سبز، چراغ قرمز را تحمل می کنند که در این زمینه به تمام دستگاه‌های متولی ابلاغ شده تا موانع فعالان صنعت طلا و جواهر تسهیل شود.

محمدمهدی برادران در جلسه میز کشوری توسعه صنعت مصنوعات طلا، نقره و جواهر در تبریز گفت: تمام مسائل و مشکلات صنعت طلا و جواهر را پیگیری می‌کنیم البته دبیرخانه این حوزه نیز باید مسائل را از صنایع خلاق پیگیر شود.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای توسعه و ارتقا جایگاه هنر صنعت طلا و جواهر نیازمند برنامه هستیم، گفت: یکی از صنایعی که در بلندمدت و یا حتی در کوتاه‌مدت می‌تواند ضعف‌ها را بهبود بخشد صنعت طلا و جواهر است.

وی افزود: اعضای میز کشوری طلا و جواهر می‌توانند با همکاری یکدیگر موجبات رشد تولید را در این حوزه فراهم کنند و خوشبختانه اعضای این میز به سمت اشتراک و رشد حرکت کرده‌اند.

برادران با اشاره به اهمیت تکمیل زنجیره مواد اولیه در حوزه طلا، یادآور شد: در حوزه معدن در آذربایجان‌شرقی پنج پروانه بهره‌برداری صادر شده است.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: با توجه به اینکه مشتری نهایی صنف طلا و جواهر بانوان هستند، بنابراین هر اتحادیه‌ای باید یک مشاور بانوان داشته باشد تا در جلسات برای اظهار نظر دعوت شود.

برادران ادامه داد: درست است که موانعی در حوزه طلا و جواهر وجود دارد ولی در حال حاضر این صنعت رشد خوبی دارد.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت متذکر شد: افزایش سرمایه‌گذاری در این حوزه موجب رشد و توسعه این صنعت می‌شود، بنابراین استان‌ها می‌توانند از نمونه‌های موفق در سایر استان‌ها مشابه‌سازی کنند تا علاوه بر رشد تولید و اشتغال‌زایی شاهد تحول اساسی در این حوزه باشیم.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین در اولین همایش ملی توسعه صادرات مصنوعات طلا، جواهر، نقره، گوهرسنگ و صنایع وابسته  با اشاره به برآورد ذخیره ۳۰ تنی طلا در آذربایجان شرقی، گفت: نزدیک به ۹ تن واردات طلا با تعرفه گمرکی صفر داریم و تعادل در واردات و صادرات و تامین مواد اولیه مورد نیاز موجب شده کمبودی در بازار طلا وجود نداشته باشد.

برادران گفت: زمانی با اعمال تحریم‌های ظالمانه ورود ماشین‌آلات مورد نیاز در صنعت طلا و جواهر به کشور با مشکل مواجه بود ولی اکنون این تحریم ها را بی اثر کرده ایم و به همان کشورهای تحریم کننده ماشین آلات صنعتی دقیق تر و بهتر می فروشیم که این افتخار بزرگی برای ماست البته در این زمینه بدون همراهی این صنف کسب چنین موفقیت هایی ممکن نبود.

وی افزود: صنعت طلا و جواهر علاوه بر پیشینه زیاد، آینده درخشانی دارد چرا که این صنعت ظرفیت خوبی برای توسعه دارد.

برادران نخستین فرصت بهبود در حوزه طلا و جواهر را وجود انسان‌های موفق و بزرگ دانست و گفت: در حال حاضر بسیاری از صنایع مشکل مالی و تسهیلاتی دارند ولی فعالان این هنر صنعت توانمندی خوبی دارند.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: وجود انجمن های تخصصی فرصت مغتنمی است چرا که در کنار اتحادیه ها، انجمن های تولیدکنندگان و صادرکنندگان ظرفیت خوبی دارند و خوشبختانه اتحادیه ها و انجمن های این حوزه در کنار یکدیگر هستند.

برادران با اشاره به برآورد ذخیره ۳۰ تنی طلا در آذربایجان شرقی گفت: بسیاری از زیرساخت‌ها مانند کارخانه‌های فعال در این صنعت، ماشین آلات صنعتی و بازار مناسب در این حوزه وجود دارد که باید از این ظرفیت ها استفاده شود و به سمت تولید انبوه حرکت کنیم.

وی با اشاره به اهمیت اتصال صنایع کوچک به یکدیگر گفت: وزارت صمت از تمام صنایع به ویژه صنایع بزرگ حمایت می کند.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت به تدوین برنامه‌های راهبردی در صنعت طلا و جواهر اشاره کرد و گفت: ملاک ما در این حوزه اتخاذ برنامه‌های راهبردی است که به صورت مستمر تمام اقدامات انجام شده در این مسیر را پیگیری می‌کنیم.

برادران ادامه داد: موضوع تسهیل واردات و صادرات در حوزه طلا و جواهر کار بزرگی بود که البته موضوع واردات شمش را نیز حل کردیم.

وی با بیان این که در حال حاضر نزدیک به ۹ تن واردات طلا با تعرفه گمرکی صفر داریم، تاکید کرد: تعادل در واردات و صادرات و تامین مواد اولیه مورد نیاز موجب شده کمبودی در بازار طلا وجود نداشته باشد و آرامش کامل در این حوزه برقرار شود.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: امیدواریم شهرک طلا و جواهری که در شهر تبریز ایجاد خواهد شد به عنوان نماد تبریز در صنعت طلا و جواهر بدرخشد*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=15506

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.