• امروز : جمعه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 20 September - 2024

مشاغل سخت و زیان آور و طلاق های صوری مهمترین چالش تامین اجتماعی استان!

  • کد خبر : 18623
  • ۱۹ تیر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
مشاغل سخت و زیان آور و طلاق های صوری مهمترین چالش تامین اجتماعی استان!

مدیرکل تامین اجتماعی آذربایجان شرقی از مشاغل سخت و زیان آور به عنوان مهمترین چالش تامین اجتماعی در آذربایجان شرقی نام برد. یونس دباغ صادقی پور در نشست خبر در پاسخ به سئوال خبرنگار تانیش نیوز در ارتباط با ابر چالش های تامین اجتماعی استان گفت: مشاغل سخت و زیان آور، مهمترین چالش تامین اجتماعی […]

مدیرکل تامین اجتماعی آذربایجان شرقی از مشاغل سخت و زیان آور به عنوان مهمترین چالش تامین اجتماعی در آذربایجان شرقی نام برد.

یونس دباغ صادقی پور در نشست خبر در پاسخ به سئوال خبرنگار تانیش نیوز در ارتباط با ابر چالش های تامین اجتماعی استان گفت: مشاغل سخت و زیان آور، مهمترین چالش تامین اجتماعی است که صندوق‌های بازنشستگی و معیشت مستمری بگیران را با مشکل مواجه کرده است.

وی با اشاره به این که نسبت پشتیبانی در استان ۳.۷ درصد است گفت: از ۳.۷ نفر حق بیمه دریافت و حقوق یک بازنشسته پرداخت می‌شود که این رقم زمانی هشت به یک بود.

مدیرکل تامین اجتماعی آذربایجان شرقی، دلیل کاهش نسبت پشتیبانی در تامین اجتماعی استان را صنعتی بودن این منطقه و قرارگرفتن بیشتر مشاغل در ردیف مشاغل سخت و زیان آور عنوان کرد و گفت: امیدوارم حاکمیت، دولت و مجلس فکری اساسی در این مورد بکنند.

دباغ صادقی پور طلاق‌های صوری و فرار بیمه‌ای را نیز از دیگر چالش‌های تامین اجتماعی برشمرد و گفت: مجلس باید در این موضوع ورود کند و با تغییر برخی قوانین، چالش‌های پیش روی صندوق‌های بیمه‌ای را رفع کند.

وی ادامه داد: در مورد فرار بیمه ای، اقداماتی در سازمان صورت گرفت، اما نیاز است تا مجلس با وضع قوانینی، ممنوعیت اجازه ورود با کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر را برطرف کند.

وی افزود: برای پیشگیری از فرار بیمه ای، تامین اجتماعی با ارسال پیامک به ذینفعان؛ به دنبال جلوگیری از فرار‌های بیمه‌ای و تخلفات احتمالی در میزان حق بیمه و عناوین شغلی است.

مدیرکل تامین اجتماعی آذربایجان شرقی با اشاره به رویکرد تعاملی این اداره کل در دریافت حق بیمه از کارفرمایان، گفت: در حال حاضر ۲۸ هزار میلیارد ریال از این بابت از مجموعه های دولتی و خصوصی طلبکار هستیم.

صادقی پور افزود: رویکرد تعاملی در وصول این مطالبات موجب شده تا در پنج سال گذشته رقم طلب از کارفرمایان دولتی و خصوصی جهش آنچنانی نداشته باشد.

وی به طرح توسعه پوشش فراگیر آحاد جامعه که از اواسط ۱۴۰۰ آغاز شده است اشاره کرد و ادامه داد: در همین راستا در سال گذشته یکصد هزار نفر به آمار تحت پوشش تامین اجتماعی استان اضافه شد که ۱۴ هزار نفر را زنان خانه دار و چهار هزار و ۸۰۰ نفر را دانشجویان تشکیل می دهد.

دباغ صادقی پور همچنین به پرداخت وام قرض الحسنه به بازنشستگان و مستمری بگیران اشاره کرد و گفت: این رقم از ۷۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون ریال در سال گذشته افزایش یافت و با ۶ هزار و ۵۰۰ نفر پرداخت شد و امسال نیز این رقم به ۳۰۰ میلیون ریال افزایش یافته است که به دنبال تامین منابع هستیم.

وی همچنین از اجرای طرح خیرین آینده ساز تامین اجتماعی خبرداد و افزود: در راستای این طرح، دانشجویان تحت پوشش بهزیستی و نهادهای حمایتی، با مشارکت خیران، بیمه شده و حق بیمه آنها از سوی خیران پرداخت می شود.

مدیرکل تامین اجتماعی استان از میزان رضایت ۸۵ درصدی گیرندگان خدمات از این اداره کل خبر داد و گفت: البته این درصد مطلوب نبوده و باید ارتقا یابد و طبق هدفگذاری، باید به بالای ۹۰ درصد برسد.

دباغ صادقی پور ادامه داد: در حال حاضر ۵۹ خدمت به ذی نفعان تامین اجتماعی به صورت الکترونیکی ارایه می شود که نقش مهمی در بالا بردن میزان رضایت از خدمات این اداره کل دارد.

دباغ صادقی پور با اشاره به تعداد کارگران ساختمانی بیمه شده از این محل در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۴۵ هزار و ۱۳۰ نفر در استان شامل این نوع بیمه هستند و در بررسی که در این مورد صورت گرفت بیش از هزار و ۷۰۰ نفر غیرواقع تشخیص داده شده و بیمه شان لغو شد.

وی ادامه داد: در بیمه قالی بافی نیز که در سال ۹۴ آغاز شد حدود ۹۶ هزار نفر در استان تحت پوشش این نوع بیمه قرار گرفتند اما در بررسی های بعدی این رقم تا ۳۶ هزار نفر کاهش فرجه سه ماهه پرداخت حق بیمه به چهار ماه افزایش یافت.

۵۰ تا ۸۰ درصد هزینه های درمان بیماران خاص پرداخت می شود

مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی نیز در این نشست به تشکیل صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج در مهر ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: ۵۰ تا ۸۰ درصد هزینه های درمان این بیماران از سوی مدیریت درمان پرداخت می شود به طوریکه سال گذشته ۲۱۰ میلیارد ریال و از ابتدای امسال ۱۰۰ میلیارد ریال برای درمان این بیماران پرداخت شده است.

حسن سیدی ادامه داد: در بحث ناباروری نیز سال گذشته یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال پرداختی داشتیم که ۱۷۰میلیارد ریال آن برای درمان های سرپایی در این بخش بوده است.

وی بیان کرد: درمان کودکان زیر هفت سال نیز در تمامی بیمارستان ها و درمانگاه های زیر پوشش این مدیریت رایگان بود و تنها در بحث دارو، حق فرانشیر اخذ می شود.

سیدی در مورد تعداد پرستاران در بیمارستان های تامین اجتماعی گفت: ضریب اشغال تخت های این بیمارستان ها ۸۰درصد است اما نرم پرستاری در آنها بالای ۹۵ درصد است و ۴۰ درصد استخدامی های مدیریت درمان تامین اجتماعی در استان به پرستاران اختصاص دارد.

امسال سه پرداختی به بیمارستان ها داشتیم

سیدی به پرداختی های مدیریت درمان به بیمارستان های طرف قرارداد اشاره کرد و گفت: پس از عید امسال سه مورد پرداختی داشته ایم و در بهمن و دی گذشته نیز هرکدام صد میلیارد ریال پرداخت کرده ایم*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=18623

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.