• امروز : چهارشنبه - ۱۸ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 9 July - 2025

اولویت کشت در پایاب سدها تامین غلات مورد نیاز است

  • کد خبر : 8738
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۲
اولویت کشت در پایاب سدها تامین غلات مورد نیاز است

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: اولویت ما در کشت هایی که در پایاب سدها صورت می گیرد تامین غلات مورد نیاز است. به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، مهندس اکبر فتحی در حاشیه همایش فرصت‌های سرمایه گذاری شهرستان هشترود و مراسم افتتاح فاز نخست ۸۰۰ هکتاری پایاب سد سهند که با حضور […]

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: اولویت ما در کشت هایی که در پایاب سدها صورت می گیرد تامین غلات مورد نیاز است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، مهندس اکبر فتحی در حاشیه همایش فرصت‌های سرمایه گذاری شهرستان هشترود و مراسم افتتاح فاز نخست ۸۰۰ هکتاری پایاب سد سهند که با حضور استاندر آذربایجان شرقی و سایر مسئولین استانی برگزار گردید، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت امام رضا (ع) و آغاز هفته جهادکشاورزی (۲۱-۲۷) خردادماه با قدردانی از زحمات و تلاش های مدیریت جهادکشاورزی شهرستان هشترود گفت: الگوی کشت  این منطقه عمدتاً غلات و ذرّت است و به واسطه اینکه در این مناطق کشاورزانی داریم که علاوه بر کشاورزی به دامپروری نیز مشغولند طبیعتاً تأمین علوفه مورد نیاز دام نیز موضوع مدنظر این کشاورزان می باشد. بر این اساس الگوی کشت ارائه شده در این پروژه در این قالب در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در شرایط کنونی اولویت ما در کشت هایی که در پایاب سدها صورت می گیرد تامین غلات مورد نیاز است و شرایط این امر اکنون با گذشته بسیار متفاوت است و دولت حاضر نیز بر این مسئله آگاه بوده و از آن حمایت می نماید و این حمایت در قالب اعلام قیمت گندم کاملا آشکار گردید. در واقع قیمت ۱۲ هزار تومانی که برای گندم اعلام شده است کشت محصولات جالیزی و صیفی را از توجیه اقتصادی ساقط می نماید.

مهندس فتحی با اشاره به مراسم تجلیل از ۹ کشاورز شاخص و برتر استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: یکی از کشاورزان شاخص این مراسم گندمکار بوده و از هر هکتار ۱۵ تن گندم برداشت نموده است. بنابراین اکنون با در نظر گرفتن شرایط آبی که فراهم شده و تمام زحمات و تلاش های کشاورزان، برداشت تناژ پایین تر دور از منطق و انصاف می باشد. لذا باید حرکت به سمت برداشت ۱۵ تن گندم در هکتار به عنوان هدف پیش رو در نظر گرفته شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به اجرای طرح اصلاح نظام پرداخت یارانه ها تصریح نمود: این طرح در راستای حمایت از تولید داخلی است و اگر در گذشته واردات غلاتی مانند گندم و جو با ارز ترجیحی امکان رقابت را از کشاورزان داخلی سلب کرده بود اکنون با اجرای طرح مذکور و جهانی شدن قیمت ها تولید داخل دارای توجیه اقتصادی می باشد و  در این راستا انتظار می رود کشاورزان عزیز منطقه الگوی کشت ارائه شده را رعایت نمایند. وی در پایان از مردم عزیز شهرستان هشترود که در اجرای پروژه یاری و همراهی نمودند قدردانی و تشکر نمود.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=8738

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.