• امروز : دوشنبه - ۱۳ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 4 August - 2025

تبریز  از شهرهای خطرناک کشور است و باید آمادگی کامل برای مواجهه با بحران‌ها داشته باشد

  • کد خبر : 21029
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۳
تبریز  از شهرهای خطرناک کشور است و باید آمادگی کامل برای مواجهه با بحران‌ها داشته باشد

بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات کشور از دستاوردهای هلال احمر ایران و خدمات بی‌وقفه این سازمان در سطح داخلی و بین‌المللی خبر داد. وی با تأکید بر اینکه هلال احمر ایران بزرگترین ناوگان امدادی دنیا را در اختیار دارد، خاطرنشان کرد: خدماتی که توسط سازمان هلال احمر ارائه می‌شود در هیچ جای دنیا […]

بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات کشور از دستاوردهای هلال احمر ایران و خدمات بی‌وقفه این سازمان در سطح داخلی و بین‌المللی خبر داد. وی با تأکید بر اینکه هلال احمر ایران بزرگترین ناوگان امدادی دنیا را در اختیار دارد، خاطرنشان کرد: خدماتی که توسط سازمان هلال احمر ارائه می‌شود در هیچ جای دنیا رایگان نیست و این یک افتخار بزرگ برای کشورمان است.

به گزارش تانیش نیوز،محمودی به ویژگی‌های برجسته هلال احمر ایران اشاره کرد و گفت: این سازمان با وجود ۷ هزار خانه هلال و ۶۳۰ پایگاه امدادی مجهز، در تمامی مراحل بحران‌ها و حوادث طبیعی در کشور حضور فعال دارد. علاوه بر این، در سال‌های اخیر خرید ۱۵۰۰ خودرو امدادی به منظور تقویت ناوگان و همچنین قرارداد خرید ۲۰ فروند بالگرد امداد و نجات با روسیه به امضا رسید.

وی با تأکید بر شرایط سخت کاری در این سازمان و فداکاری‌های بی‌وقفه کارکنان آن، افزود: پایین‌ترین ردیف حقوق و دستمزد برای فعالیت در این سازمان است، اما کارکنان هلال احمر با انگیزه و عشق به خدمت‌رسانی فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان امداد و نجات با اظهار اینکه کارهای دکتر منجم بیشتر از گزارش ارائه شده وی است گفت: یکی از کارهای بزرگی که شده است پایگاه امداد و نجات شمال‌غرب کشور «آیت الله آل هاشم » است که آماده است و باید افتتاح می شد. که انجام نگرفته است.

وی آذربایجان شرقی را به عنوان هاب شمال غرب کشور عنوان کرد و بیان داشت که آذربایجان شرقی، چهار استان این منطقه را تحت پوشش قرار می‌دهد.

او با بیان اینکه هلال‌احمر آذربایجان شرقی بزرگترین مانور امداد و نجات کشور را پارسال در تبریز انجام داد افزود: تبریز یکی از شهرهای خطرناک کشور است و باید آمادگی کامل برای مواجهه با بحران‌ها داشته باشیم.

محمودی ادامه داد: هلال احمر ایران در اکثر حوادث بین‌المللی نیز حضور داشته و به ارائه خدمات انسانی و امدادی پرداخته است. در زلزله ترکیه که اولین تیم از آذربایجان شرقی اعزام شده بود و موجب افتخار ما شدند به اذعان مسئولان ترکیه تیم اعزامی ایران که بالاترین نشان را دریافت کرده است برخلاف برخی کشورها که برای شو و نمایش آمده بودند به دل خطرات میزدند و باجان و دل امداد رسانی می کردند

وی ادامه داد علاوه بر این، برخی مشکلات قانونی در خدمات امداد و نجات وجود دارد که دولت باید پیگیر تصویب قوانین جدید باشد تا این مشکلات حل شود.

وی همچنین از لزوم تقویت پایگاه‌های امداد و نجات در مناطق مختلف کشور و به ویژه در فرودگاه‌ها خبر داد و تاکید کرد: نگاه الهی و انسانی مسئولین در نظام جمهوری اسلامی ایران در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و این تفاوتی است که هلال احمر ایران را در ارائه خدمات امدادی متمایز کرده است.

هلال‌احمر آذربایجان شرقی کارهای بزرگی انجام داده است

شهرام دبیری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، طی سخنانی با بیان اینکه منجم مدیرعامل جمعیت  هلال احمر از مدیران موفق استان است و کارهای بزرگی در استان انجام گرفته است اظهار کرد: این نهاد در تمامی جهان به‌عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی شناخته می‌شود و همواره در راستای کمک به انسان‌ها و کاهش رنج‌های بشری فعالیت می‌کند.

وی همچنین در مورد افتتاح مجموعه شیمی‌درمانی جدید در استان، این اقدام را گامی ارزشمند در جهت ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی دانست و گفت: این نوع اقدامات نشان از توجه به نیازهای درمانی جامعه دارد و امیدواریم روز به روز شاهد پیشرفت هلال احمر استان در ارائه خدمات بیشتر و مؤثرتر باشیم.

دبیری همچنین بر اهمیت ایجاد توافقات و هم‌افزایی بین فعالان این حوزه تأکید کرده و آرزو کرد که این همکاری‌ها به گسترش فعالیت‌های بشر دوستانه و تأمین رفاه عمومی منجر شود.

وی در پایان بر لزوم حمایت از فعالین در مجموعه‌های مختلف هلال احمر اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که با تقویت همکاری‌ها و ایجاد فضای مساعد برای فعالیت‌ها، این نهاد بتواند به بهترین شکل ممکن به مردم خدمت‌رسانی کند.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=21029

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.