• امروز : سه شنبه - ۱۴ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 5 August - 2025

فساد ستیزی از خصوصیات شعری “اختر چرخ ادب” است

  • کد خبر : 17229
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
فساد ستیزی از خصوصیات شعری “اختر چرخ ادب” است

معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به برخی ویژگی های شعر « پروین اعتصامی» گفت: ظلم ستیزی و فساد ستیزی از خصوصیات شعری “اختر چرخ ادب” است. به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، “حسن گلی” در […]

معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به برخی ویژگی های شعر « پروین اعتصامی» گفت: ظلم ستیزی و فساد ستیزی از خصوصیات شعری “اختر چرخ ادب” است.

به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، “حسن گلی” در آئین بزرگداشت پروین اعتصامی شاعره بزرگ تبریزی اظهارکرد: آذربایجان همواره تاریخ از یک سو کانون فرهنگ، اندیشه و تمدن ایران زمین بوده و از سوی در خط مقدم دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و منافع ملی ایران قرار داشته است و شخصیت پروین اعتصامی و شهید آقا مهدی باکری نمونه های بارز پیشرانی آذربایجان در این عرصه ها محسوب می‌شود.

وی به پایبندی پروین اعتصامی به ارکان خانواده که مبین اصالت خانواده در جامعه ایرانی است اشاره کرد و گفت: امروز هم ما نیازمند تعمیق این نگاه برای مقابله با انواع آسیب های اجتماعی هستیم.

گلی با بیان اینکه تبیین شخصیت پروین نبایستی صرفا به یک روز در سال خلاصه شود، افزود: انتظار این است که محافل و انجمن های ادبی در همه ایام سال به تبیین و معرفی شخصیت پروین اعتصامی و دیگر مفاخر ادبی و فرهنگی ایران و آذربایجان اهتمام کنند که این مهم می تواند در تربیت نسل جدیدی از نخبگان ادبی و شاخص سازی اساتید و برجستگان حوزه شعر و ادب نقش ارزشمندی داشته باشد.

معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه، بایستی در همه عرصه ها حرکت رو به رشد و تعالی داشته باشیم، افزود : شعر و ادب از جمله عرصه های مهمی است که می تواند در رهنمون شدن جامعه به خصوص جوانان به سمت ارزش‌های اسلامی و انسانی نقش مهمی ایفا کند.

در این آئین اساتید حوزه ادبیات جمشید علیزاده، عبدالله باقری حمیدی و مهلا منصوری به ارائه دیدگاه های علمی خود در خصوص شخصیت و خصوصیات شعر پروین اعتصامی پرداختند.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=17229

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.