• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

یک سوم مدارس استان نیاز به تعمیر فرسودگی دارند

  • کد خبر : 102
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۹
یک سوم مدارس استان نیاز به تعمیر فرسودگی دارند
فرماندار شهرستان تبریز گفت: کمبود کلاس و فرسوده بودن مدارس از جمله مشکلات مهم نظام آموزشی در استان است به همین جهت یک سوم مدارس استان نیاز به تعمیر فرسودگی دارند.

بهروز مهدوی فرماندار تبریز در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان با بیان اینکه یک سوم مدارس در استان فرسوده هستند گفت: اکثر مدارس استان، چون قدیمی هستند نیاز به بازسازی و تعمیرات اساسی دارند چون این فرسودگی می‌تواند امنیت دانش آموزان را تهدید کند درنتیجه مسئولان باید به حل مشکل فرسودگی مدارس توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی با بیان اینکه هیچ پروژه‌ای در استان تا اتمام پروژ‌های نیمه تمام آغاز نخواهد شد، افزود: رویکرد دولت در سال جاری اجرای پروژه‌های جدید در راستای توسعه شهرستان بوده و پیشرفت طرح‌ها از روی زمانبندی و تعیین شروع و اتمام آن‌ها موضوعی است که باید اتمام پروژه‌های قبلی دراولویت کارمسئولان امر قرار گیرد.

فرماندار شهرستان تبریز درادامه به مشارکت مردم وخیّران اشاره کرد و گفت:مردم و خیّران دست به دست هم دهند تا در آبادی روستا‌ها تلاش مضاعف خود را نشان دهند.

جلالی معاون هماهنگی بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این جلسه گفت: تخصیص اعتباربودجه ۹۸ برای ۱۰ درصد آب روستایی، ۸ درصد بنیادمسکن، ۵ درصد نیروی انتظامی و ۱ درصد بسیج تعلق خواهدگرفت.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=102

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.