• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

مردم قدردان امنیت‌آفرینی فراجا هستند

  • کد خبر : 10330
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۱
مردم قدردان امنیت‌آفرینی فراجا هستند

 استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به نقش مهم پلیس در ایجاد امنیت و آرامش در کشور، گفت: آحاد مردم قدردان و شاکر امنیت‌آفرینی فراجا هستند. عابدین خرم در مراسم صبحگاه مشترک یگان‌های نمونه مسلح مستقر در تبریز به مناسبت فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی، افزود: پلیس حافظ ارزش هاست و امروز نیروی انتظامی به عنوان مدافع حریم […]

 استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به نقش مهم پلیس در ایجاد امنیت و آرامش در کشور، گفت: آحاد مردم قدردان و شاکر امنیت‌آفرینی فراجا هستند.

عابدین خرم در مراسم صبحگاه مشترک یگان‌های نمونه مسلح مستقر در تبریز به مناسبت فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی، افزود: پلیس حافظ ارزش هاست و امروز نیروی انتظامی به عنوان مدافع حریم امنیت جامعه برای حل مشکلات مردم همواره نقش بی بدیل و درخشانی در جامعه دارد.

به گزارش تانیش نیوز به نقل از ایرنا وی اظهار داشت: پلیس برای اقتدار، عزت، عظمت و راحتی مردم شبانه روز تلاش می‌ کند و مردم نیز قدر این امنیت و از جان گذشتگی این سبز پوشان را می‌دانند و از ایثار و شجاعت پلیس در تمامی صحنه‌ها شاکر هستند.

خرم ادامه داد: امروز نیروی انتظامی در عین اقتدار و رافت اسلامی برای هموطنان، در مقابل متجاوزان و متعرضان به مال و ناموس شهروندان با قدرت ایستاده و این امر در سال‌های گذشته به اثبات رسیده است.

فرمانده این نیرو در آذربایجان شرقی هم در این مراسم با بیان اینکه پلیس حافظ امنیت و مدافع ملت است و اجازه نخواهد داد امنیت مردم به مخاطره بیفتد، بر همراهی مردم و پلیس در ایجاد امنیت در کشور تاکید کرد.

سردار حسین عبدی با تاکید بر اینکه تا پای جان برای آرامش و امنیت مردم ایستاده ایم، افزود: پلیس سرباز ولایت و خدمتگزار مردم است و با آگاهی و بصیرت و هوشمندی برای ایفای نقش متعهدانه و ایثارگرانه در ماموریت‌ها با تمام توان در راستای دفاع از نظام اسلامی و مردم تلاش خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=10330

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.