• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

جشنواره تئاتر رضوی نشان از ارادت هنرمندان به فرهنگ رضوی دارد

  • کد خبر : 13224
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
جشنواره تئاتر رضوی نشان از ارادت هنرمندان به فرهنگ رضوی دارد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: ارزش فرهنگ و هنر دینی در جامعه ایرانی پابرجاست و جشنواره امسال نشان از ارادت هنرمندان به فرهنگ رضوی دارد. سیدمحمدحسین بلاغی در مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی گفت: شهر تبریز به عنوان اولین پایتخت تشیع جهان اسلام میزبان هنرمندانی است که دل در گرو آفتاب […]

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: ارزش فرهنگ و هنر دینی در جامعه ایرانی پابرجاست و جشنواره امسال نشان از ارادت هنرمندان به فرهنگ رضوی دارد.

سیدمحمدحسین بلاغی در مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی گفت: شهر تبریز به عنوان اولین پایتخت تشیع جهان اسلام میزبان هنرمندانی است که دل در گرو آفتاب مشرقی بی‌کسوف ایران دارند، آفتابی که از جانب مشهدالرضا طلوع کرده و ایران اسلامی ما زیر سایه ایشان بر خود می‌بالد.

وی، یکی از نقاط برجسته جشنواره امسال را دقت نظر هیات داوران در داوری آثار دانست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان افزود: همچنین امروز شاهد قدردانی از سال‌ها تلاش و زحمات استاد لزیری، پیشکسوت عرصه نمایش استان هستیم که عمر بابرکت خود را وقف تربیت هنرمندان عرصه تئاتر کرده  و بسیاری از افرادی که در جلسه حضور دارند، از شاگردان ایشان هستند .

بلاغی گفت: با وجود جوسازی‌ها و تمام تلاش ها برای اینکه نشان دهند، ارزش هنر و فرهنگ در این مرز و بوم از بین رفته و میان هنرمندان با اسلام و انقلاب فاصله افتاده اما قاطبه هنرمندان با عزمی راسخ و نیتی خالص برای نشر معارف و سیره رضوی تلاش کردند.

بلاغی یادآور شد: ۵۸ گروه در مرحله اول پذیرش شدند و آثار ۴۰ گروه از ۲۰ استان کشور مورد بازبینی قرار گرفت و در نهایت ۱۴ گروه از ۹ استان به دوره پایانی جشنواره راه یافتند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: در بخش نمایشنامه نویسی نیز ۱۲۲ نمایشنامه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و امروز از رتبه های برتر تجلیل می‌شود.

وی همچنین یادآور شد: خوشحالیم که توانستیم در حوزه تولید متن با محوریت معارف و سیره رضوی کاری عظیم را شروع کنیم و برای دوره‌های بعدی، متون قوی و فاخر داشته باشیم.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=13224

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.