• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

 هویت ایران با فرهنگ ایثار و شهادت هماهنگ شده است

  • کد خبر : 14568
  • ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۳
 هویت ایران با فرهنگ ایثار و شهادت هماهنگ شده است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور پیامی به مناسبت برگزاری کنگره ۱۰ هزار شهید آذربایجان شرقی و اجلاسیه شهدای هنر و رسانه اظهار کرد: بنای هویت جوامع بشری با ارزش‌ها طراز می‌شود و هویت ایران عزیز نیز با فرهنگ ایثار و شهادت هماهنگ شده است. در پیام محمدمهدی اسماعیلی آمده است: این فرهنگ ناب در جای […]

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور پیامی به مناسبت برگزاری کنگره ۱۰ هزار شهید آذربایجان شرقی و اجلاسیه شهدای هنر و رسانه اظهار کرد: بنای هویت جوامع بشری با ارزش‌ها طراز می‌شود و هویت ایران عزیز نیز با فرهنگ ایثار و شهادت هماهنگ شده است.

در پیام محمدمهدی اسماعیلی آمده است: این فرهنگ ناب در جای جای این سرزمین بزرگ موجب قوام و دوام مردمان آزاده ایران اسلامی بوده و خواهد بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فرمایشی از رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه “پیام شهیدان حقیقتا پیام بشارت است”، تاکید کرده است: شهادت همان نردبانی است که خاک را به فراز افلاک می‌رساند. شهدا همان امامزاده‌های عشق‌اند و شاهدان حقیقت‌ که در پای حبیب سر از دستار نشناخته و با پای دل در وادی بی‌خویشی قدم نهاده‌اند، دلاورانی که دل و جانشان به رشحات عشق زنده شده و نامشان بر جریده عالم ثبت شده است.

وی می افزاید: در این میان بودند شهدائی که در وادی فرهنگ، هنر و رسانه روحشان را جلا دادند و برای نیل به نهایت جاودانگی، دل به دریای ایثار زدند. شهدای هنرمند و خبرنگار، علاوه بر جانفشانی در راه دین و وطن، زیبایی‌های دفاع مقدس را خلق کردند، آن‌ها را به تصویر کشیدند و ابدی ساختند.

اسماعیلی خاطرنشان کرده است: شعر و ادبیات، هنرهای تجسمی، موسیقی ملی و حماسی، هنرهای نمایشی و تصویری، همه و همه محملی برای تبیین منظومه‌ای بی‌نظیر و فاخر از یک ملت سربلند و به پا ایستاده شدند. این تصویر خلق نمی‌شد مگر به ایثارگری هنرمندانی از جنس نور .

وی متذکر شده است: بزرگداشت یاد و خاطره شهدا تکلیفی بر دوش همه و بویژه بر اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه است و ضرورت دارد آن دلاورمردی‌ها را به تاثیرگذارترین زبان بازگو کنند.

اسماعیلی گفت: برگزاری اجلاسیه شهدای هنر و رسانه از سلسله برنامه های کنگره بزرگداشت ده هزار شهید آذربایجان‌شرقی تدبیری است شایسته تا یاد و خاطره شهدای گرانقدر عرصه هنر و رسانه که محصلان مدرسه عشق و دانش‌آموختگان دانشگاه بزرگ تعهد، معنویت، ایمان و ایثار هستند گرامی داشته شود .

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با قدردانی از بانیان و دست‌اندرکاران این رویداد مبارک، اظهار کرده است: از خداوند منان تداوم توفیقات شما عزیزان را در خدمت به فرهنگ غنی شهادت و ایثار خواستارم و امیدوارم که رضایت و شفاعت شهدا توشه آخرتمان گردد. ان شاء الله.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=14568

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.