رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان کلیبر گفت: در دو حادثه که یک مورد در روستای انباستیق و مورد دیگر در کیلومتر ۱۷ جاده کلیبر _ اهر اتفاق افتاد متاسفانه منجر به مصدومیت شش نفر از هموطنان شد.
به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان کلیبر، شهروز انصاری گفت: برابر تماس تلفنی اهالی روستا و هماهنگی با مرکز استان Eoc، بلافاصله همکاران با آمبولانس از پایگاه امداد و نجات یوزبند به محل حادثه (روستای انباستیق) اعزام شدند.
اهالی راکب موتور سیکلت را با ماشین تا میانه های راه انتقال داده بودند که نجاتگران عزیز بلافاصله اقدامات پیش بیمارستانی و کنترل خونریزی و گذاشتن انگشت بریده شده در یخ مصدوم را به بیمارستان باقرالعلوم اهر انتقال دادند و نرسیده به پایگاه حادثه دوم هم با ۵ مصدوم در ساعت ۱۸:۳۰ در یک کیلومتری پایگاه بطرف کلیبر اتفاق افتاد.
مصدومین حادثه دوم پدر و پسر ۳۶ و ۱۴ ساله با اقدامات اولیه و فیکس کردن پای شکسته پسر به بیمارستان باقرالعلوم اهر انتقال دادند و ۳ مصدوم دیگر توسط عوامل اورژانس سامبران و یوزبند به بیمارستان انتقال داده شدند.
