• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

مشکل روستاهای آذربایجان شرقی نداشتن آب پایدار است

  • کد خبر : 17917
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۱
مشکل روستاهای آذربایجان شرقی نداشتن آب پایدار است

استاندار آذربایجان شرقی گفت: مشکل روستاهای استان نداشتن آب نیست بلکه نبود آب پایدار است که باید همه‌ی مسئولان ذی ربط اقدامات شایسته‌ای را برای پایداری و ماندگاری آب انجام دهند. به گزلرش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری مالک رحمتی، در دومین همایش رسم سقایی گفت: مدیران و مسئولان باید با کمک […]

استاندار آذربایجان شرقی گفت: مشکل روستاهای استان نداشتن آب نیست بلکه نبود آب پایدار است که باید همه‌ی مسئولان ذی ربط اقدامات شایسته‌ای را برای پایداری و ماندگاری آب انجام دهند.

به گزلرش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری مالک رحمتی، در دومین همایش رسم سقایی گفت: مدیران و مسئولان باید با کمک خیرین تا پایان دولت جشنی مبنی بر اینکه هیچ روستایی بدون آب پایدار نباشد، برگزار کنند.

وی افزود: علاوه بر ۲۱۰ روستایی که مجمع خیرین آبرسان آب شرب کشور آبرسانی به آن‌ها را تقبل کرد، خیران دیگر نیز با کمک دولت و سپاه، تامین آب شرب پایدار ۲۸۰ روستای دیگر استان را تقبل کرده‌اند و امیدوارم تا پایان دولت مردمی، جشن تامین آب پایدار روستاهای استان را جشن بگیریم.

… معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی نیز در ادامه گفت: مهم‌ترین و اولویت‌ دار ترین پروژه استان انتقال آب ارس به استان و شهر تبریز است که در سال گذشته گام‌های خوبی در این راستا برداشته شده‌ است.

جبارعلی ذاکری، گفت: اقدامات انجام شده به دلیل وجود مشکلات در تأمین منابع مالی کافی نبود که خوشبختانه با پیگیری وزیر نیرو و استاندار دستوراتی برای پروژه گرفته شده و بخشی از منابع مالی نیز تخصیص یافته است.

وی با بیان اینکه همه کسانی که در این پروژه دخیل هستند باید دست به دست هم دهند تا به موقع عملیاتی شود، گفت: مسئله انتقال آب ارس به تبریز ادامه‌ دهنده‌ی حیات بوده و در بلند مدت برای نسل‌های آتی ضرورت دارد و امیدوارم با رفع این پروژه با کمترین مشکلات آبی در استان مواجه شویم.

وی ادامه داد: با انتقال آب ارس به تبریز و تکمیل دشت مرند و شبستر مشکلات کنونی حل خواهد شد و ما در نظر داریم تا برنامه‌های بلند مدت جاری شود بتوانیم با برنامه‌ کوتاه مدت وضعیت آب در شهرها و روستاهای استان را مدیریت کنیم.

وی با بیان اینکه در چهار سال اخیر استان با کاهش بارندگی، تغییرات اقلیمی و جوی روبه رو بود، گفت: سال گذشته یکی از سدهای مهم شهر تبریز که وظیفه‌ی رساندن آب و تأمین آب شمال شرقی تبریز را برعهده داشت از دسترس خارج شد و مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کرد.

ذاکری افزود: یکی از دلایل مواجه شدن با این مشکل، عدم تکمیل شبکه‌ی آب شهر تبریز بود که با تلاش عزیزان سال گذشته رینگ جنوبی شهر در ۲۷ کیلومتر تکمیل شد و تکمیل شبکه محور شرقی در سال‌جاری جزو برنامه‌های آب منطقه‌ای است و امیدواریم با تکمیل آن در شرایط خاص جهت جریان را عوض کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های آب منطقه‌ای و وزرات نیرو تکمیل رینگ شرقی با اعتبارات ملی است، گفت: امیدواریم با تکمیل این رینگ یکی از مشکلات اصلی شهر تبریز به صورت بلند مدت و ریشه‌ای حل شود و از این به بعد به جای محوری از شبکه‌ی انتقال آب در داخل شهر تبریز استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه طبق پیش بینی‌ها قرار بود امسال سد نهند ۱۳ میلیون مترمکعب آب ذخیره کند اما با وضعیت بارش منطقه به ویژه شمال استان و شمال شهر تبریز ظرفیت سد در حال تکمیل شدن است، گفت: با اقدام به موقع همکاران، مردم تبریز از آب سد نهند در فصل بهار استفاده می‌کنند و امیدواریم تا پایان تابستان و پاییز هم ادامه پیدا کند.

ذاکری ادامه داد: بارش‌ها و رواناب‌ها نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش داشته و در پی آن ذخیره‌ی آب در پشت سدها هم به همان میزان افزایش داشته بنابراین امسال وضعیت بهتری خواهیم داشت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه در دولت سیزدهم اولویت آبرسانی روستاها تحت عنوان جهاد آبرسانی در برنامه قرار گرفته‌است، گفت: در سال اول در استان اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) هم به تعهدات خود عمل کرده‌است*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=17917

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.