• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

آموزش های مهارتی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان براساس ظرفیت های آن منطقه صورت می گیرد

  • کد خبر : 18253
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹
آموزش های مهارتی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان براساس ظرفیت های آن منطقه صورت می گیرد

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان شرقی از تخصیص یک هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال به این سازمان در دولت سیزدهم خبر داد. علی مشایخی در سلسله نشست‌های خبری تبیین اقدامات دولت سیزدهم در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان افزود: این رقم تخصیصی در تاریخ تاسیس این سازمان بی‌سابقه بوده که […]

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان شرقی از تخصیص یک هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال به این سازمان در دولت سیزدهم خبر داد.

علی مشایخی در سلسله نشست‌های خبری تبیین اقدامات دولت سیزدهم در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان افزود: این رقم تخصیصی در تاریخ تاسیس این سازمان بی‌سابقه بوده که تاکنون یک سوم آن جذب شده است.

وی با بیان اینکه ۲۴ مرکز دولتی در آذربایجان شرقی در زمینه آموزش فنی و حرفه‌ای فعال هستند، گفت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم شعبه‌های فنی و حرفه‌ای در شهرستان‌های کم برخوردار چاراویماق، هوراند و خداآفرین تاسیس شد که اقدام مهمی بود.

مشایخی گفت: ۸۰۰ آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد نیز در استان فعال است که تاکنون ۵.۷ میلیون نفر ساعت آموزش از سوی مراکز دولتی و ۱۳ میلیون نفر ساعت از سوی بخش خصوصی ارائه شده است.

وی به برنامه‌های ساماندهی این نهاد نیز اشاره کرد و گفت: این برنامه‌ها در ۲ حوزه آموزش و سنجش در حال ساماندهی هستند و در ۲ ماه امسال ۲۴ هزار نفر در مرکز سنجش فنی و حرفه‌ای تایید صلاحیت شدند.

وی همچنین به رویکرد استعدادیابی و نوبت پروری در این نهاد اشاره کرد و گفت: بر اساس اجرای همین سیاست از تیم ملی ۱۳ نفری نخبگان مهارتی که برای مسابقات لیون فرانسه اعزام شدند سه نفر از تبریز هستند.

مشایخی اضافه کرد: طبقه‌بندی مشاغل نیز از مطالبات آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان شرقی از بنگاه‌های اقتصادی است و کارگرانی که دارای مهارت خاص هستند و طبقه‌بندی شده‌اند باید حقوق مزایای آن را دریافت کنند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای آذربایجان شرقی گفت: ۶۷.۲ درصد آموزش‌های مهارتی در آذربایجان شرقی طی سال گذشته به اشتغال منجر شد.

مشایخی ادامه داد: سال گذشته از آموزش‌های فنی حرفه‌ای در بخش دولتی ۹۱۷۴ نفر زن و ۳۰ هزار و ۷۴۵ نفر مرد بهره‌مند شده‌اند.

وی عنوان کرد: در بین گروه‌های ۱۹ گانه در مجموع ۹۰ هزار نفر در استان از آموزش‌های مهارتی بهره‌مند شده‌اند.

وی با بیان اینکه ما در دو حوزه برنامه‌ها را ساماندهی می‌کنیم که گام اول آموزش و گام دوم سنجش می‌باشد، گفت: با اختصاص ۱۲۳ میلیارد تومان که این مبلغ بعد از انقلاب بی‌نظیر بود بالغ بر یک سوم این اعتبار تخصیص پیدا کرده و بزرگترین مرکز سنجش صلاحیت حرفه‌ای کشور با ۱۸ دپارتمان، جهت تعیین صلاحیت حرفه‌ای مهارت آموزان شمالغرب کشور در تبریز افتتاح شد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای آذربایجان شرقی ادامه داد: در دوماهه‌ی اول افتتاح این مرکز ۲۴ هزار نفر در این مرکز تعیین صلاحیت شدند.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار تانیش نیوز مبنی بر این که آیا مهارت های آموزشی مرکز آموزش فنی و حرفه ای استان براساس استعدادهای بومی و ظرفیت های آن منطقه است گفت: آموزش های فنی و حرفه ای متناسب با نیازهای آن منطقه انجام می گیرد گفت: ۹۰ درصد آموزش های فنی حرفه ای در مناطق عشایر براساس ظرفیت های آنان است که توسط مربی سیار آموزش داده می شود.

وی با اشاره به این که رویکرد آموزش فنی و حرفه ای به این سمت هدایت می شود گفت: بر همین اساس مدرسه کفش و چرم در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز راه اندازی شده است و دانشجویان دروس عملی و تئوری را همزمان آموزش می بینند.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=18253

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.