• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

افتتاح ۵۰ مگاپروژه صنعتی در آذربایجان‌شرقی تا پایان دولت چهاردهم

  • کد خبر : 21130
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
افتتاح ۵۰ مگاپروژه صنعتی در آذربایجان‌شرقی تا پایان دولت چهاردهم

مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی از برنامه‌ریزی‌ها برای افتتاح ۵۰ مگاپروژه در استان تا پایان دولت چهاردهم خبر داد. صابر پرنیان در آیین بهره برداری از ۲۰۵ پروژه صنعتی و معدنی و پروژه‌های عمرانی و زیربنایی شهرک های صنعتی استان در شهرک صنعتی آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: امروز شاهد بهره‌برداری از ۲۰۵ […]

مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی از برنامه‌ریزی‌ها برای افتتاح ۵۰ مگاپروژه در استان تا پایان دولت چهاردهم خبر داد.

صابر پرنیان در آیین بهره برداری از ۲۰۵ پروژه صنعتی و معدنی و پروژه‌های عمرانی و زیربنایی شهرک های صنعتی استان در شهرک صنعتی آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: امروز شاهد بهره‌برداری از ۲۰۵ پروژه صنعتی و معدنی و زیربنایی در شهرک‌های صنعتی استان هستیم که ۱۰۰ مورد مربوط به طرح های ایجابی و ۱۰۵ طرح نیز توسعه‌ای است.

وی ادامه داد: این طرح ها با سرمایه گذاری ۱۴ همت و با اشتغالزایی ۹ هزار نفر به بهره‌برداری می رسد.

پرنیان از افتتاح ۵۰ مگاپروژه صنعتی تا پایان دولت پزشکیان در استان خبر داده و یاداور شد: یکی از همین مگاپروژه ها چند روز پیش در مراغه افتتاح شد که امیدواریم شاهد اتمام ۵۰ مگاپروژه صنعتی استان در طی چهار سال آتی باشیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به ناترازی انرژی و اولین ضربه این موضوع به بخش تولید گفت: برخی قوانین مربوط به ۷۰ یا ۸۰ سال قبل می شود و قطعا چنین قانونی نمی‌تواند مشکلات اقتصاد را رفع و رجوع کند.

وی همچنین بر لزوم تفویض اختیارات استان ها به استانداران تاکید کرده و گفت: از سوی دیگر نظام بانکی و مالی باید در اختیار بخش تولید قرار گیرد.

پرنیان با تاکید بر لزوم تکمیل زیرساخت های شهرک های صنعتی نیز گفت: باید نسبت به تامین زیرساخت آب شهرک ها تجدیدنظر کرد چرا که در ده سال آینده یکی از بزرگترین چالش های واحدهای صنعتی کشور موضوع آب خواهد بود.

وی بر ضرورت احیا و نوسازی صنایع کشور اشاره کرده و افزود: هم اکنون عمر ماشین‌آلات صنایع بیش از ۳۰ سال است که باید نسبت به نوسازی این تجهیزات اقدام شود.

مدیرکل صمت استان با بیان اینکه باید دیپلماسی اقتصادی را تقویت کرد، گفت: وزارت خارجه باید در اختیار منافع تولید ملی باشد.

وی افزود: استان آذربایجان‌شرقی به عنوان یک استان اقتصادی می تواند پرچمدار صنعت کشور باشد به شرطی که اجازه میدان‌داری به بخش خصوصی داده شود.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=21130

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.