• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

حذف با انصراف ۸۲ درصد متقاضیان مسکن ملی در آذربایجان شرقی

  • کد خبر : 22745
  • ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۰۷
حذف با انصراف ۸۲ درصد متقاضیان مسکن ملی در آذربایجان شرقی

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: از مجموع ۳۰۲ هزار نفری که برای دریافت خانه در نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده بودند ۲۴۸ هزار نفر معادل ۸۲ درصد انصراف دادند یا حذف شدند. بابک نجفیان با اشاره به اجرای طرح «مسکن حمایتی شهری» برای تأمین مسکن گروه‌های کم‌درآمد، گفت: طرح «نهضت ملی مسکن» با اهداف […]

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: از مجموع ۳۰۲ هزار نفری که برای دریافت خانه در نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده بودند ۲۴۸ هزار نفر معادل ۸۲ درصد انصراف دادند یا حذف شدند.

بابک نجفیان با اشاره به اجرای طرح «مسکن حمایتی شهری» برای تأمین مسکن گروه‌های کم‌درآمد، گفت: طرح «نهضت ملی مسکن» با اهداف متنوعی همچون ارتقای ساخت‌وساز توسط بخش خصوصی، تحریک تقاضا برای ساخت واحدهای مقاوم در بافت‌های فرسوده، تأمین مسکن برای خانوارهای نیازمند فاقد مسکن در دهک‌های اول تا سوم، حمایت از دهک‌های متوسط و احداث واحدهای مقاوم در روستاهای زیر ۱۰۰ هزار نفر، در سراسر کشور آغاز شده است.

ثبت‌نام بیش از ۳۰۰ هزار نفر در آذربایجان‌شرقی برای دریافت مسکن

وی با اشاره به روند اجرای این طرح در استان آذربایجان‌شرقی افزود: تاکنون ۳۰۲ هزار و ۲۰۶ نفر در استان برای نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند که از این میان، ۲۹۲ هزار و ۴۷۳ نفر معادل بیش از ۹۶ درصد تعیین‌تکلیف شده‌اند.بیش از ۴۳ هزار نفر تأیید نهایی و ۳۰ هزار پروژه تخصیص‌یافته است.

نجفیان گفت: تاکنون ۴۳ هزار و ۵۶۶ نفر تأیید نهایی شده‌اند و برای ۳۰ هزار و ۸۶۴ نفر نیز پروژه تخصیص یافته است.بیش از ۲۴۸ هزار نفر از ادامه طرح حذف یا انصراف داده‌اند.

وی گفت: از این تعداد، ۳۲ هزار و ۶۴۴ نفر جزو متقاضیان مؤثر هستند، ۲۹ هزار و ۸۹۱ نفر آورده‌ای بیش از ۴۰ میلیون تومان داشته‌اند، ۳۶ هزار و ۱۱۷ نفر حساب بانکی افتتاح کرده‌اند و در عین حال، حدود ۲۴۸ هزار و ۹۰۷ نفر از ادامه طرح انصراف داده یا حذف شده‌اند.تعریف ۴۴ هزار واحد در بخش مسکن حمایتی شهری استان مدیرکل راه و شهرسازی استان با اشاره به پیشرفت پروژه‌های بخش «مسکن حمایتی شهری» گفت: تاکنون ۴۴ هزار و ۷۳۳ واحد در این بخش تعریف شده که از این میان، ۳۸ هزار و ۱۸۸ واحد مورد تأیید قرار گرفته‌اند، ۳۳ هزار و ۴۳ واحد دارای قرارداد با سازنده، ۲۰ هزار و ۷۲ واحد دارای قرارداد مشارکت و ۲۲ هزار و ۲۳۹ واحد نیز دارای پروانه ساخت هستند.

وی افزود: از مجموع واحدهای تخصیص‌یافته، ۳۰ هزار و ۸۶۴ واحد به متقاضیان واگذار شده که از این تعداد، ۲۶ هزار و ۲۴۸ واحد در مرحله اجرای فونداسیون، ۱۸ هزار و ۶۴۶ واحد در مرحله اتمام فونداسیون، سه هزار و ۸۰۸ واحد در مرحله اتمام سفت‌کاری و ۵۴۸ واحد نیز در مرحله نهایی کارهای ساختمانی هستند.

ورود بخش خصوصی به ساخت‌وساز با بیش از ۸۰ هزار واحد خودمالک

نجفیان درباره عملکرد بخش خصوصی در قالب تسهیلات خودمالکی گفت: تاکنون ۴۸ هزار و ۷۱۷ واحد در شهرها و ۳۲ هزار و ۶۶۴ واحد در روستاها به بانک برای دریافت تسهیلات معرفی شده‌اند.

همچنین، ۱۲ هزار و ۸۹۲ واحد در شهرها و ۲۲ هزار و ۱۳۳ واحد در روستاها دارای قرارداد مشارکت مدنی هستند.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه بازآفرینی شهری گفت: در حال حاضر پنج هزار و ۹۵۳ پروژه مسکونی دارای پروانه و ۲۲ هزار و ۱۷۷ واحد مسکونی در حال نوسازی با دریافت پروانه ساخت در این بخش فعال هستند*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=22745

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.