• امروز : یکشنبه - ۲۴ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 14 June - 2026

کارگروه های توسعه تجارت خارجی در آذربایجان شرقی فعال است

  • کد خبر : 26158
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲
کارگروه های توسعه تجارت خارجی در آذربایجان شرقی فعال است

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه سیاست شخص رئیس جمهور و دولت چهارم تفویض اختیار دیپلماسی اقتصادی به استان‌هاست، گفت: خوشبختانه کارگروه‌های مرتبط با توسعه تجارت خارجی در استان ما فعالند. بهرام سرمست در نشست با رایزنان بازرگانی منتخب جمهوری اسلامی ایران در کشورهای هدف صادرات با اشاره به نقش محوری بخش خصوصی در […]

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه سیاست شخص رئیس جمهور و دولت چهارم تفویض اختیار دیپلماسی اقتصادی به استان‌هاست، گفت: خوشبختانه کارگروه‌های مرتبط با توسعه تجارت خارجی در استان ما فعالند.

بهرام سرمست در نشست با رایزنان بازرگانی منتخب جمهوری اسلامی ایران در کشورهای هدف صادرات با اشاره به نقش محوری بخش خصوصی در رونق تجارت و توسعه اقتصادی، افزود: تجربه کشورهای توسعه‌ یافته نشان می‌دهد که پیشران اصلی توسعه تجارت، بخش خصوصی است و هر جا این بخش تضعیف یا تابع سیاست‌ های ایدئولوژیک شده، انسداد دروازه ‌های تجارت آغاز شده است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در وهله نخست، نیازمند بازاندیشی در رابطه دولت و بخش خصوصی هستیم، ادامه داد: آذربایجان شرقی نیز به این جمع ‌بندی رسیده‌ایم و در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی همواره تأکید کرده‌ایم که اصل و اساس و اولویت با بخش خصوصی است. ابتکار عمل در سیاست‌ های اقتصادی استان با این بخش است و پارلمان بخش خصوصی در این زمینه محور تصمیم‌ گیری محسوب می‌شود.

سرمست با اشاره به پیشینه و اصالت بخش خصوصی در استان گفت: خوشبختانه پارلمان بخش خصوصی در آذربایجان شرقی از ریشه و سابقه ارزشمندی برخوردار است و هرگاه موضوعی به این نهاد سپرده شود، تصمیمی سنجیده و پخته از آن حاصل می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به افزایش تعاملات اقتصادی استان در ماه‌های اخیر افزود: پس از تحولات منطقه‌ای اخیر، آذربایجان شرقی به محل تلاقی مراودات و رویداد های اقتصادی کشور تبدیل شده است. در یک سال گذشته، هیئت‌ های متعدد مجلس و وزرای مختلف به استان سفر کرده‌اند و حضور فعال بخش خصوصی در دیدارهای آنان، به یک اصل تبدیل شده است.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: امروز دیگر هدایت همه فعالیت‌های اقتصادی از عهده یک وزارتخانه مانند امور خارجه خارج است و باید همزمان مطالعات بین‌ رشته‌ای توسعه یابد و بخش خصوصی دو سوی مرزها با یکدیگر همکاری کنند. دولت‌ها باید نقش تسهیلگر داشته باشند، چراکه دوران اقتصاد دستوری گذشته است.

وی با اشاره به ظرفیت ‌های اقتصادی آذربایجان شرقی گفت: استان ما از ظرفیت ‌های گسترده و متنوعی در زمینه ‌های صنعتی، کشاورزی و صادراتی برخوردار است و اگر بستر مناسب فراهم شود، می‌تواند به یکی از قطب‌ های تجارت خارجی کشور تبدیل شود.

سرمست خطاب به رایزنان اقتصادی گفت: شما می‌توانید در چند محور نقش مؤثری ایفا کنید؛ از جمله شناسایی نیازهای بازارهای هدف، انتقال دقیق اطلاعات اقتصادی، کمک به رفع موانع بانکی و گمرکی، و ایجاد ارتباط مؤثر میان تولید کنندگان داخلی و بازارهای جهانی.

استاندار آذربایجان شرقی در پایان گفت: این استان تنها استانی است که شهرک سرمایه‌ گذاری خارجی تخصصی دارد و زنجیره ارزش در حوزه‌های مختلف اقتصادی در آن تدوین شده است. آمادگی کامل داریم از سفر رایزنان اقتصادی کشورهای هدف و برگزاری رویدادهایی نظیر همایش صادرات غیرنفتی حمایت کنیم تا پیوند میان بخش خصوصی و تجارت جهانی مستحکم‌تر شود*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=26158

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.