• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

بانوان برگزیده رسانه در تبریز تجلیل شدند/آذربایجان همیشه به بانوانی بالیده که ایمان، هنر و خرد را در وجود خود جمع کرده‌اند

  • کد خبر : 26786
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲
بانوان برگزیده رسانه در تبریز تجلیل شدند/آذربایجان همیشه به بانوانی بالیده که ایمان، هنر و خرد را در وجود خود جمع کرده‌اند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: زن ایرانی در طول تاریخ، فراتر از نقش‌های معمول، حافظ فرهنگ، مروج اخلاق، ستون خانواده و خالق زیبایی‌های هنر بوده است؛ و آذربایجان همیشه به بانوانی بالیده که ایمان، هنر و خرد را در وجود خود جمع کرده‌اند. نعمت اله پایان، در آیین «زن؛ روشنای آفرینش» ضمن گرامیداشت […]

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: زن ایرانی در طول تاریخ، فراتر از نقش‌های معمول، حافظ فرهنگ، مروج اخلاق، ستون خانواده و خالق زیبایی‌های هنر بوده است؛ و آذربایجان همیشه به بانوانی بالیده که ایمان، هنر و خرد را در وجود خود جمع کرده‌اند.

نعمت اله پایان، در آیین «زن؛ روشنای آفرینش» ضمن گرامیداشت یاد و خاطره جانبازان، خانواده‌های معظم شهدا و تمام مردان و زنانی که با صبر، بصیرت و ایمان، ستون‌های این سرزمین را استوار نگاه داشته‌اند گفت:  چه مبارک است که این مجلس، در روز میلاد بانوی بی‌همتای عالم، حضرت فاطمه زهرا‌(س)، و در گرامیداشت مقام والای زن تشکیل شده است؛ بانویی که مبدأ همه زیبایی‌ها، الگوی کمال انسانی، و چراغ راه زنان و مردان مؤمن در طول تاریخ است. امروز در پرتو رهبری‌های حکیمانه و با امید به فردایی روشن گردهم آمده‌ایم، تا با نام و یاد فاطمه(س)، آغاز سخن‌مان را معطر کنیم و بر بزرگیِ مقام زن در فرهنگ نورانی اسلام، ادای احترام کنیم.

وی افزود: زن ایرانی در طول تاریخ، فراتر از نقش‌های معمول، حافظ فرهنگ، مروج اخلاق، ستون خانواده و خالق زیبایی‌های هنر بوده است؛ و آذربایجان همیشه به بانوانی بالیده که ایمان، هنر و خرد را در وجود خود جمع کرده‌اند.

پایان تصریح کرد: در همین مسیر، دولت وفاق ملی به ریاست دکتر پزشکیان، با رویکرد عدالت‌محور و عقلانی، بر این باور است که بدون حضور مؤثر زنان، توسعه فرهنگی و اجتماعی ممکن نیست. گسترش فرصت‌های برابر، تقویت کرامت انسانی و حمایت از نقش‌آفرینی بانوان در فرهنگ، هنر و رسانه از محورهای اصلی این سیاست‌هاست.

وی افزود: در استان آذربایجان‌شرقی نیز این نگاه روشن، با راهبری‌های مؤثر و اهتمام ویژه دکتر سرمست، استاندار فرهیخته، به زیباترین شکل جلوه یافته است. حمایت‌های ایشان از برنامه‌های فرهنگی و هنری، توجه جدی به نقش بانوان در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی، و همراهی دلسوزانه در اجرای طرح‌های خلاق و اثرگذار، نمونه‌ای کم‌نظیر از مدیریت فرهنگی متکی بر خرد، عدالت و اعتماد به ظرفیت انسان‌هاست. بی‌تردید استمرار این نگاه ارزشمند، پشتوانۀ اصلی پویایی و شکوفایی فرهنگ و هنر این استان خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: آیین «زن؛ روشنای آفرینش» نیز به همین نیت برگزار شده است؛ فرصتی برای تجلیل از بانوانی که با قلم، نگاه و هنر خود، هویت زن مسلمان ایرانی را زنده نگه داشته و به جامعه امید و روشنایی بخشیده‌اند.

وی در خاتمه گفت: یقین دارم که استمرار حضور بانوان هنرمند و صاحب فکر در عرصه‌های فرهنگی، آینده این سرزمین را روشن‌تر خواهد ساخت.

در این مراسم در حوزه رسانه خانم ها مریم، معصومه شکوهی و طیبه خیاط شایان بعنوان فعالین رسانه آذربایجان شرقی تجلیل شدند.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=26786

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.