• امروز : پنج شنبه - ۲۳ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026

۵۲ هزار تن میوه و فرآورده غلات از آذربایجان شرقی صادر شد

  • کد خبر : 29637
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۱
۵۲ هزار تن میوه و فرآورده غلات از آذربایجان شرقی صادر شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، بیش از ۵۲ هزار تن میوه‌های خوراکی و فرآورده‌های غلات به ارزش ۵۰ میلیون دلار از گمرکات استان صادر شد. به گزارش تانیش نیوز، شهرام شفیعی در گفتگو با خبرنگاران گفت: با وجود شرایط ویژه ناشی از جنگ تحمیلی سوم و تحولات منطقه‌ای، […]

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، بیش از ۵۲ هزار تن میوه‌های خوراکی و فرآورده‌های غلات به ارزش ۵۰ میلیون دلار از گمرکات استان صادر شد.

به گزارش تانیش نیوز، شهرام شفیعی در گفتگو با خبرنگاران گفت: با وجود شرایط ویژه ناشی از جنگ تحمیلی سوم و تحولات منطقه‌ای، بخش کشاورزی آذربایجان شرقی توانست روند صادرات خود را حفظ کرده و حتی از نظر وزنی رشد قابل توجهی را به ثبت برساند.

وی با بیان اینکه در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، از گمرکات آذربایجان شرقی ۵۲ هزار و ۸۹۹ تن انواع میوه‌های خوراکی و فرآورده‌های غلات به ارزش ۵۰ میلیون و ۴۰ هزار و ۴۲۳ دلار به بازارهای هدف صادر شده است، افزود: مقایسه این دوره با مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد صادرات این دو گروه محصولات کشاورزی از نظر وزنی بیش از ۴.۳ درصد افزایش یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: بررسی آمار صادرات نشان می‌دهد میوه‌های خوراکی و پوست محصولات کشاورزی همچنان مهم‌ترین گروه صادراتی بخش کشاورزی استان را تشکیل می‌دهند و در کنار آن، فرآورده‌های غلات، آرد، نشاسته، فرآورده‌های لبنی، انواع شیرینی و سایر محصولات صنایع غذایی نیز سهم قابل توجهی در صادرات استان دارند.

وی گفت: یکی از نکات قابل توجه در آمار امسال، رشد صادرات محصولات دارای ارزش افزوده است؛ به‌گونه‌ای که صادرات فرآورده‌های غلات نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر ارزشی بیش از ۴۶ درصد و از نظر وزنی نزدیک به ۱۳ درصد افزایش یافته که نشان‌دهنده ظرفیت بالای صنایع تبدیلی و تکمیلی استان است.

وی ادامه داد: در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، ۳۵ هزار تن کالای اساسی به ارزش ۴۹ میلیون دلار از طریق گمرکات استان وارد کشور شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی ۱۳۲ درصد و از نظر ارزشی ۲۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: در این مدت، کنجاله سویا و جو به ترتیب به میزان حدود ۱۷ هزار تن و ۱۲۲ تن از طریق گمرکات استان وارد شده‌اند، در حالی که در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ هیچ‌گونه وارداتی از این دو قلم از طریق گمرکات آذربایجان شرقی انجام نشده بود.

وی این موضوع را نشان‌دهنده موفقیت سیاست‌های اتخاذشده برای تمرکززدایی از مبادی وارداتی، تقویت ظرفیت گمرکات استان و تسهیل دسترسی دامداران به نهاده‌های مورد نیاز دانست و گفت: این اقدام نقش مهمی در پشتیبانی از تولید، حفظ ثبات بازار نهاده‌های دامی و ارتقای امنیت غذایی استان ایفا می‌کند*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=29637

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.