• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

داش آتدیلار سرمایه گذارین باشی سیندی!/بروکراسی اداری ۱۱ سال است جلوی اشتغال ۵۰۰ نفری را گرفته است

  • کد خبر : 3243
  • ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۹
داش آتدیلار سرمایه گذارین باشی سیندی!/بروکراسی اداری ۱۱ سال است جلوی اشتغال ۵۰۰ نفری را گرفته است

 جهش تولید در سالی که با این عنوان از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است با بروکراسی اداری محقق نمی‌شود. مدیر عامل شرکت ارکان پارس هشترود در بازدید جمعی از خبرنگاران از نخستین پالایشگاه خصوصی کشور در اذربایجان شرقی با اعلام این خبر گفت: یازده سال است تمامی سرمایه خود را از عراق برای […]

 جهش تولید در سالی که با این عنوان از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است با بروکراسی اداری محقق نمی‌شود.

مدیر عامل شرکت ارکان پارس هشترود در بازدید جمعی از خبرنگاران از نخستین پالایشگاه خصوصی کشور در اذربایجان شرقی با اعلام این خبر گفت: یازده سال است تمامی سرمایه خود را از عراق برای خدمت به کشورم بویژه آذربایجان منتقل کرده ام. متاسفانه طی این مدت با بداخلاقی های زیادی مواجه شده ام. در هر گام موانعی جلوی پایم گذاشته شده بطوری که هفت خوان رستم در برابرش چیزی نیست.

آقای مهندس علیرضا نگهبان افزود: کشورمان در شرایط تحریم قرار داد و حمایت از تولید مد نظر رهبری می تواند کشور را به سوی توسعه رهنمود سازد اما متاسفانه آن طور که داخلی ها کشور را عقب نگهداشته اند تحریم نتوانسته است.

وی با تاکید به اینکه افرادی که قصد سرمایه‌گذاری دارند نباید در بروکراسی اداری گرفتار شوند، افزود: متاسفانه بروکراسی ادارای مانعی بزرگ بر سرراه فعالیت این پالایشگاه شده و جلوی اشتغال ۵۰۰ نفر را گرفته است.

وی گفت: مشکلات اداری در استان دست و پاگیر است و باعث تاخیر در توسعه پالایشگاه شده و ضرر زیادی را به ما تحمیل کرده است.

وی با بیان اینکه این پالایشگاه ظرفیت بسیار مناسبی برای تولید و صادرات حلال‌های صنعتی را دارد ،افزود: این شرکت اولین پالایشگاه خصوصی دانش بنیان در کشور است و کلیه مراحل طراحی، ساخت و نصب مجموعه توسط مهندسان شرکت صورت گرفته است.

نگهبان گفت : ده سال است میلیاردها تومان سرمایه ما خاک می‌خورد و ما هنوز نتوانسته ایم بخاطر یکسری بروکراسی های اداری و تنگ نظری‌های عده ای تمام فازهای این پالایشگاه را افتتاح کنیم.

وی افزود: متاسفانه از برخی ادارات چندین بار مجوز گرفته‌ایم ولی باز ما را دنبال گرفتن مجوز دیگری سرگردان می‌کنند .

وی ظرفیت روزانه این پالایشگاه را ۱۵۰ تن عنوان کرد و گفت: در تلاش هستیم تا این ظرفیت را به ۸۰۰ تن افزایش دهیم و در صورت حمایت مسئولان برای رفع مشکلات اداری و افتتاح بقیه فازهای این پالایشگاه می توانیم تولید روزانه خود را را به ۱۲۰۰ تن افزایش دهیم

مدیر عامل پالایشگاه ارکان پارس هشترود با اشاره به اینکه طی امری بی سابقه در دنیا، نصب واحد حلال سازی این پالایشگاه طبق قولی که به استاندار وقت در سال ۹۷ داده بودیم در طی ۴۵ روزصورت گرفت ،گفت: با استارت اولیه در این پالایشگاه، در عرض ۴۵ روز در حدود یک میلیون دلار صادرات به کشور افغانستان و عراق داشتیم.

نگهبان افزود: در سال ۹۲ با شرکت در مناقصات کشوری در بین کشورهای ژاپن، روسیه، چین و هندوستان، پالایشگاه ارکان پارس برنده مناقصه شد و این افتخاری برای پالایشگاه ما محسوب می شود.

شایان ذکر است پس از بازتاب مشکلات عدیده پالایشگاه ارکان پارس هشترود به عنوان نخستین پالایشگاه بخش خصوصی ایران در رسانه ها که در گیر و دار بروکراسی های زائد اداری گرفتار شده بود موجب بررسی موانع تولید این واحد از سوی رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی شد. 

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی در این خصوص گفت: با پیگیری های لازم از طریق کارگروه های استانی و ملی، مشکلات تولید محصولات پتروشیمی در شرکت ارکان پارس هشترود مرتفع می شود.

حبیب امین زاده پس از بررسی مدارک و مستندات موجود در پرونده شرکت یاد شده گفت: پروانه بهره برداری این شرکت بر اساس محصولات تولیدی تفکیک و فرآیند دریافت مجوز از سازمان استاندارد با هماهنگی مدیران استانی در چند روزآینده صادر خواهد شد.

امین زاده ادامه داد: برخی از مراحل اداری و اخذ مجوزهای لازم برای فعالیت این شرکت نیز از طریق کارگروه های ملی پیگیری می شود که در صورت ارائه مستندات لازم از سوی صاحبان شرکت، پروانه جدید برای محصولات تولیدی صادر خواهد شد.

از بازدید رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی و قول وی برای حل مشکلات این شرکت طی سه چهار روز حدود بیست روز می گذرد اما متاسفانه نه تنها مشکل حل نشده است بلکه زخم این سنگ اندازی جلوی پای تولید عمیق تر شده و نیاز به جراحی در تهران هم پیدا کرده است.

مسلما اگر کار به کاردان سپرده می شد ۵۰ نفر از کارکنان این شرکت بیکار نمی شدند، قراردادها در خطر لغو قرار نمی گرفت و میلیاردها ارز هم پشت مرزها خاک نمی خورد.

سنگ اندازی های کاملا ناشیانه و غیرکارشناسی می تواند سرمایه گذار را فراری داده و استان را در سرازیری توسعه قرار دهد. مشکل این واحد به مسئولین ارشد استان هم گزارش شده است اما علیرغم شعارهای حمایتی که داده می شود عزمی برای حل مشکلی که می تواند چند ساعته انجام شود در استان وجود ندارد.

امید است قبل از ان که خبر فرار این سرمایه عظیم به استان های دیگر و علل آن در جراید منتشر شود نسبت به رفع آن اقدام جدی و عاجل به عمل آید.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=3243

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.