• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

۵ هزار کودک یتیم چشم انتظار خیرین

  • کد خبر : 4941
  • ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰
۵ هزار کودک یتیم چشم انتظار خیرین

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد آذربایجان‎‌شرقی گفت: برای ۲۱ هزار کودک یتیم و محسنین از ۸۱ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان ۶۰ هزار حامی وجود دارد و برای اینکه سرانه پرداختی به هر کودک متناسب با میزان تورم شود، نیازمند جذب ۱۰ هزار حامی جدید در ماه رمضان هستیم. یونس فاتح […]

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد آذربایجان‎‌شرقی گفت: برای ۲۱ هزار کودک یتیم و محسنین از ۸۱ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان ۶۰ هزار حامی وجود دارد و برای اینکه سرانه پرداختی به هر کودک متناسب با میزان تورم شود، نیازمند جذب ۱۰ هزار حامی جدید در ماه رمضان هستیم.

یونس فاتح در جمع خبرنگاران اعلام کرد: پنج هزار کودک یتیم و محسنین از بین ۱۵هزار خانوار، پس از شیوع کرونا جذب کمیته امداد استان شده اند و چشم انتظار همت مردم و خیران هستند .

وی با بیان اینکه انتظار داریم تا پایان ماه رمضان هیچ کودک بدون حامی در استان نداشته باشیم، از عموم مردم و خیران خواست کودکان یتیم و محسنین بدون حامی را تنها نگذارند.

فاتح اظهار داشت: طرح اکرام ایتام و محسنین بهترین طرح کمیته امداد برای جلوگیری از بین نسلی شدن فقر و سرمایه گذاری روی آموزش و تحصیل فرزندان مددجو است.

وی در خصوص نحوه مشارکت مردم و خیران در این طرح نیز گفت: مردم می توانند با مراجعه به سایت اینترنتی ekram.emdad.ir فرزند یا فرزندان معنوی خود را انتخاب کرده و ماهیانه مبلغ دلخواهی را به حساب مستقیم این کودکان واریز کنند تا سهمی در رشد مادی و معنوی این عزیزان داشته باشند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد آذربایجان شرقی همچنین گفت: وضعیت معیشتی و تحصیلی این فرزندان از طریق سامانه اینترنتی مذکور به حامیان آنها اطلاع رسانی می شود.

طرح محسنین کمیته امداد کودکان دارای سرپرست ناتوان را پوشش می دهد.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=4941

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.