استاندار آذربایجانشرقی امنیت را یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب دانست و گفت: این امنیت به سادگی به دست نیامده که عدهای بخواهند آن را به باد دهند.
محمدرضا پورمحمدی در همایش تبیین الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت در دانشگاه تبریز، از انسان های بزرگی همچون شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع وطن یاد کرد که با نثار خونشان عزت و اقتدار جمهوری اسلامی را به ما ارزانی داشتند.
وی گفت: امام راحل(ره) با بینش عمیق خود زمانی که منافقان و مارقین دستور انحلال ارتش را می دادند ایشان دستور تشکیل ارتش ۲۰ میلیونی را صادر کردند.
استاندار آذربایجان شرقی بسیج را منشاء خدمات بسیار ارزنده در کشور دانست و گفت: بامداد ۱۷ آبان وقتی زلزله ۵.۹ ریشتری آرامش مردم را به هم زد، بسیج در کمتر از نیم ساعت آنجا در محل حادثه بود و به داد آسیب دیدگان رسید.
وی با بیان اینکه اگر بسیجیان و نیروهای امدادی نبودند تلفات زیاد می شد، گفت: در هفته اول اسکان اضطراری و در هفته دوم اسکان موقت تمام شد و تا ۶ ماه آینده بازسازی کامل می شود.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اعتراض ها و آشوب های اخیر به بهانه گرانی بنزین گفت: بحث اعتراض با آشوب متفاوت است و آذربایجان بازهم ثابت کرد که سر ایران است و به نامحرمان اجازه آشوب نمی دهد.
پورمحمدی با بیان اینکه در ۴۰ سال گذشته دشمنان تلاش های مذبوحانه ای کردند تا سدی برای پیشرفت کشور باشند، افزود: کسانی که آب به آسیاب دشمن بریزند با پاسخ مردم مواجه خواهند شد.
وی با بیان اینکه درایت رهبری و هوشیاری مردم توطئه ها را خنثی کرد، گفت: دشمن پس از امتحان همه راه ها تحریم را در پیش گرفت در صورتی که اگر به واقع دوستدار مردم ایران بودند تحریم نمی کردند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه با قطع اینترنت دشمنان بیشتر ناراحت شدند، چون نمی توانند به اهداف شان برسند،گفت: به بهانه گرانی درصدد ایجاد شکاف بین مردم هستند در حالی که این تلاش های مذبوحانه ملت را بیدارتر می کند.
وی گفت: بودجه سال ۱۳۹۹ بر اساس اقتصاد بدون نفت بسته می شود و بودجه بندی براساس اقتصاد بدون نفت باید خیلی پیشتر از این ها عمل می شد.
پورمحمدی با بیان اینکه گرانی و مشکلات در همه جای دنیا است و ما باید با همت عالی بر مشکلات غلبه کنیم، گفت: اینکه کار مردم در ادارات خوب راه نمی افتد،گله ای است که باید با گوش جان شنید.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه آسیب زمانی بیشتر خواهد شد که مردم را از دست بدهیم، افزود: مردم ولی نعمت ما هستند و این انقلاب را مردم با پای برهنه به دست آورده اند و باید در ادارات تکریم بشوند.
پورمحمدی گفت: ما در جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم و همه باید دست در دست هم دهیم تا به سلامت از این چالش عبور کنیم.
حجت الاسلام کشوری، رئیس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت نیز گفت: دستگاه کارشناسی غربی در کشور ما زندگی مردم را با چالش روبرو کرده است و ما نیز با پذیرش محاسبات غلط در اداره جامعه خود روبرو هستیم باید توجه کنیم که در کلمات اهل بیت (علیهم السلام) علم به دو قسمت علم صحیح و علم غلط تقسیم شده است.
وی افزود: آثار محاسبات غلط در کشور ما به عیان دیده می شود محاسباتی که ملت ما را به چالش کشیده در عین اینکه سطح دشمنی دشمنان ایران اسلامی روز به روز بیشتر می شود و احتمال دارد ریشه این مشکل به نظریه سیاست خارجی توسعه گرا که در برجام است برگردد.
رئیس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تصریح کرد: ما معتقدیم کشور ما به محاسبات غلط دچار شده هم در حوزه غذا ، هم سلامت و هم دیگر حوزه ها ، که نیازمند توجه به معادلات جدید در کشور هستیم که اگر این معادلات تغییری نکند وضع زندگی مردم بهبود نمی یابد*
