راهکارهای کنترل آفلاتوکسین در خوراک مورد استفاده در دام و طیور آذربایجان شرقی در نشستی بررسی شد.
در این نشست که در پی انتشار شایعه آلودگی شیرهای تولیدی در آذربایجان شرقی به آفلاتوکسین با حضور تولیدکنندگان و مسئولان فنی و بهداشتی کارخانجات خوراک دام و طیور استان در تبریز ترتیب یافت، بر میزان حد مجاز آفلاتوکسین در این خوراک تاکید شد.
مدیرکل دامپزشکی استان نیز بر سلامت خوراک دام های استان اطمینان داد.
بهداد به نظارت دقیق این اداره کل بر نهاده های دامی مورد استفاده برای دام و طیور و همچنین تولیدات کارخانه های فعال در این زمینه اشاره کرد و گفت: نمونه برداری های صورت گرفته از این واحدها و شیر خام تولیدی دامداران استان نشان می دهد آفلاتوکسین موجود مطابق با استانداردهاست.
وی افزود: امسال ۱۹۰ مورد نمونه برداری از واحدهای خوراک دام و ۸۴ مورد از شیر خام تولیدی در استان انجام و آزمایشات معمول شیمیایی و میکروبی و پایش فلزات سنگین و اندازه گیری آفلاتوکسین در آنها صورت گرفته است.
وی با اشاره به فعالیت ۵۶ کارخانه تولید خوراک دام وطیور دارای پروانه در استان از برخورد با۱۴واحد غیر مجاز در این زمینه خبرداد وافزود:امسال نزدیک ۴۱هزار تن خوراک دام آلوده ضبط و معدوم شده است*
