مدیرکل مدیریت بحران آذربایجانشرقی با بیان اینکه طبق اعلام هواشناسی استان پایداری و آلودگی هوا تا روز سهشنبه ادامه دارد،گفت: به همین دلیل مدارس تبریز امروز در ۲ نوبت صبح و عصر تعطیل است.
محمدباقر هنربر گفت: به علت تداوم آلایندگی هوا، بر اساس تصمیم کارگروه ویژه آلودگی هوا، امروز (دوشنبه) همه مقاطع تحصیلی در شهرهای تبریز، سردرود، خسروشاه، باسمنج، اسکو و شهر جدید سهند تعطیل اعلام می شود.
وی در خصوص احتمال ادامه تعطیلیها گفت: تاکنون در این خصوص تصمیمی گرفته نشده است، چون هواشناسی پایداری هوا را تا سهشنبه عنوان کرده و آلودگی هوا تداوم نخواهد داشت.
هنربر با اشاره به تدابیر اندیشیده شده در خصوص کاهش آلودگی هوا گفت: یکی از تدابیر کاهش آلودگی هوا، تعطیلی مدارس است که با کاهش استفاده از وسایط نقلیه رخ می دهد و همچنین به خاطر حفظ سلامت دانشآموزان است.
مدیرکل مدیریت بحران آذربایجانشرقی توصیه کرد: برای کاهش آلودگی هوا بهتر است مردم نیز بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند تا از روزهای آلوده عبور کنیم.
اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی نیز اعلام کرد که شاخص آلودگی هوا ۱۲۰ و برای گروه های حساس ناسالم است.
***
هرگونه فعالیت ورزشی در شهرهای صنعتی آذربایجانشرقی ممنوع است
مدیرکل هواشناسی آذربایجانشرقی گفت: با توجه به تشدید آلودگی هوای شهرهای صنعتی و پرجمعیت استان، هرگونه فعالیت های ورزشی در این مراکز به ویژه تبریز ممنوع است.
علی دولتی مهر عصر افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی به ویژه تبریز را مخاطره آمیز خواند و افزود: بر همین اساس ورزشکاران حرفه ای و شهروندان باید از هر گونه فعالیت فیزیکی و ورزشی از جمله دویدن، پیاده روی و سایر تمرینات هوازی باید خودداری کنند.
وی گفت: به سایر افراد جامعه و شهروندان تبریزی و شهرهای اقماری این شهرستان توصیه می شود از انجام فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل اجتناب کنند.
دولتی مهر با بیان اینکه باید در این شرایط از انجام هرگونه فعالیتی که منجر به افزایش آلودگی هوا شود، به شدت پرهیز کرد، ادامه داد: شهروندان تا حد امکان از خروج غیر ضروری از منازل خود و تردید بی مورد در معابر شهری خودداری و سفرهای غیرضروری خود در سطح شهر را حذف کنند.
وی شرایط هوای تبریز در زمان حاضر را در وضعیت کاهش کیفیت و در سطح ناسالم برای همه گروه های سنی اعلام کرد و گفت: افراد آسیب پذیر شامل کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از تردد در فضاهای باز و حضور در سطح شهر خودداری کرده و تا عادی شدن وضعیت هوا در منزل استراحت کنند.
به گزارش تانیش به نقل از ایرنا، به دلیل آلودگی شدید هوای تبریز همه مقاطع تحصیلی مدارس تبریز، سردرود، خسروشاه، باسمنج، اسکو و سهند فردا دوشنبه تعطیل اعلام شده است.
هم اکنون شاخص آلودگی هوای تبریز ۱۲۲ است.
