• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

اجرای طرح‌های پژوهشی با محققان ۳۰۰ دانشگاه برتر

  • کد خبر : 16444
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۹
اجرای طرح‌های پژوهشی با محققان ۳۰۰ دانشگاه برتر

رئیس دانشگاه تبریز همتایابی و اجرای طرح‌های پژوهشی با محققان ۳۰۰ دانشگاه برتر دنیا را از اقدامات این دانشگاه در حوزه‌ مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری برشمرد. به گزارش تانیش نیوز، صفر نصراله‌زاده  طی سخنانی در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص تحقق اولویت‌های […]

رئیس دانشگاه تبریز همتایابی و اجرای طرح‌های پژوهشی با محققان ۳۰۰ دانشگاه برتر دنیا را از اقدامات این دانشگاه در حوزه‌ مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری برشمرد.

به گزارش تانیش نیوز، صفر نصراله‌زاده  طی سخنانی در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص تحقق اولویت‌های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: یکی از برنامه‌های دانشگاه تبریز در خصوص مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری، شرکت فعال دانشگاه تبریز در برنامه‌های بین‌المللی، تبادل استاد و دانشجو بود.

وی افزود: از جمله این اقدامات می‌توان به مذاکره و عقد تفاهم‌نامه جهت شرکت در برنامه‌ اروپایی آراسموس با دانشگاه‌های برتر ترکیه و نیز دانشگاه‌هایی از کشورهای اتریش، فرانسه و یونان اشاره کرد که در قالب این برنامه ۱۴ نفر از همکاران هیأت علمی از گروه‌های مختلف آموزشی و ۶ دانشجوی مقطع دکتری با اخذ کامل حمایت مالی از دانشگاه مقصد اعزام شده‌اند و نیز از ۶ عضو هیأت علمی خارجی و ۸ دانشجوی دکتری خارجی در قالب ویزیت کوتاه مدت میزبانی شده است.

عقد تفاهم‌نامه برای شرکت در برنامه‌ی مولانای ترکیه

وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات دانشگاه تبریز، مذاکره و عقد تفاهم‌نامه برای شرکت در برنامه‌ی مولانای ترکیه بود. در قالب این برنامه همکاران هیأت علمی از گروه‌های مختلف آموزشی و دانشجویان مقاطع دکتری با اخد کامل حمایت مالی از دانشگاه ترکیه‌ای اعزام شده‌اند و نیز از اعضای هیأت علمی کشور ترکیه و دانشجویان دکتری در قالب ویزیت کوتاه مدت میزبانی می‌شوند.

همتایابی و اجرای طرح‌های پژوهشی با محققان ۳۰۰ دانشگاه برتر دنیا

نصراله‌زاده، همتایابی و اجرای طرح‌های پژوهشی با محققان ۳۰۰ دانشگاه برتر دنیا را از دیگر اقدامات دانشگاه تبریز در حوزه‌ی مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری برشمرد و افزود: دانشگاه تبریز در راستای ایجاد شبکه‌ بین المللی متشکل از محققان برجسته‌ی دنیا و دانشگاه اقدام به طراحی و اجرای برنامه Tabrizu-۳۰۰ کرده است که در این برنامه اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز بعد از توافق با یکی از محققین شاغل در یکی از ۳۰۰ دانشگاه برتر دنیا در نظام لایدن و ارائه‌ی پیشنهاد طرح پژوهشی مشترک مورد حمایت قرار ‌گرفتند.

وی ادامه داد: در این راستا ۳۹ طرح پژوهشی مورد حمایت قرار گرفت که علاوه بر چاپ بیش از ۷۵ مقاله در چارک‌های اول و دوم، ارتباط علمی دوسویه‌ی بسیار خوبی را با دستگاه‌های برتر اروپایی و آسیایی و آمریکای شمالی ایجاد کرد.

پذیرش دانشجوی خارجی، مهم‌ترین رکن تحقق دیپلماسی علمی بسترسازی

رئیس دانشگاه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با  عنایت به اینکه مهم‌ترین رکن تحقق دیپلماسی علمی بسترسازی پذیرش دانشجوی خارجی است، لذا دانشگاه تبریز نیز به‌ویژه از دو سال گذشته با تقویت شورای راهبردی بین‌المللی‌سازی و اجرای سیاست‌های توسعه‌محور در پذیرش این دانشجویان توانسته است ضمن پاسخگویی به تقاضاهای زیاد و روزافزون تحصیل از سوی متقاضیان بین‌المللی به فرایند پذیرش و تحصیل این دانشجویان سامان بخشید.

وی تاکید کرد: تدوین این سیاست‌ها در برنامه‌ی راهبردی دانشگاه نتایج خوبی را به ارمغان آورده است؛ به‌طوریکه در اولین جشنواره‌ جذب دانشجویان بین‌المللی و براساس ارزیابی‌های صورت گرفته دانشگاه تبریز در چهار بخش از پنج بخش جشنواره موفق به کسب رتبه‌ی اول در کشور شد*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=16444

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.