• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

احداث قطعه پنجم آزادراه مراغه – هشترود با جدیت پیگیری می‌شود

  • کد خبر : 21149
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷
احداث قطعه پنجم آزادراه مراغه – هشترود با جدیت پیگیری می‌شود

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به پیگیری احداث قطعه پنجم آزادراه مراغه – هشترود گفت: این آزادراه بدون احداث قطعه پنجم توجیهی ندارد. بهرام سرمست در مراسم تکریم و معارفه فرماندار جدید هشترود با اشاره به چالش‌ها و مطالبات جدی این شهرستان اظهار داشت: همه مسؤولان شهرستان و استان دست در دست هم دهند تا […]

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به پیگیری احداث قطعه پنجم آزادراه مراغه – هشترود گفت: این آزادراه بدون احداث قطعه پنجم توجیهی ندارد.

بهرام سرمست در مراسم تکریم و معارفه فرماندار جدید هشترود با اشاره به چالش‌ها و مطالبات جدی این شهرستان اظهار داشت: همه مسؤولان شهرستان و استان دست در دست هم دهند تا هرچه زودتر، اراضی پایاب سد سهند زیر کشت آبی قرار گیرد. وی با بیان اینکه با سرمایه‌گذاران بزرگ این شهرستان در جلسات جمعه‌های کاری در راستای رفع موانع تولید دیدار داشته، ابراز کرد: توسعه زیرساخت برق این شهرستان و احداث پست ۴۰۰ کیلوولت ضروری است.

تقاضای تولید برق خورشیدی به میزان ۳ هزار مگاوات در استان

استاندار آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: در حال حاضر برای تولید برق خورشیدی به میزان سه‌هزار مگاوات در استان متقاضی وجود دارد و ۸۰۰ میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات برای این منظور اخذ شده است تا ناترازی انرژی کاهش یابد.سرمست با بیان اینکه بهسازی راه‌های روستایی و دیگر مطالبه‌های شهرستان از جمله احداث قطعه پنجم آزادراه مراغه – هشترود را هم پیگیری خواهد کرد، افزود: ۲۹ کیلومتر از این آزادراه به زودی افتتاح می‌شود. این آزادراه بدون احداث قطعه پنجم توجیهی ندارد.وی با تاکید بر اینکه حفظ جان مردم برای مسئولان دولت وفاق دارای اهمیت ویژه است، تصریح کرد: با بهره‌برداری از این ۲۹ کیلومتر سوانح جاده‌ای کاهش می‌یابد. استاندار آذربایجان‌شرقی در مورد آزادراه پیامبر اعظم (ص) نیز متذکر شد: اصلاح روکش آسفالت و بهسازی بخشی از این آزادراه که در محدوده هشترود قرار دارد، در دستور کار است.

توجه به ظرفیت‌های همه‌جانبه هشترود

استاندار آذربایجان‌شرقی به ظرفیت‌های حوزه گردشگری هشترود هم اشاره و بیان کرد: سرمایه انسانی و نخبگان هشترود سرآمد دیگر ظرفیت‌های این شهرستان هستند و این شهرستان علاوه بر نخبگان فرهنگی، سیاسی و علمی، نخبگان اقتصادی بسیاری دارد که در سایر مناطق کشور فعالیت می‌کنند. سرمست ادامه داد: تک به تک نخبگان اقتصادی هشترود در صورت سرمایه‌گذاری در این شهرستان می‌توانند منطقه را متحول کنند؛ ضمن توجه به اینکه به توسعه تمام مناطق استان متعهد هستیم و هر شهرستان را بر اساس ظرفیت‌های همان شهرستان باید توسعه دهیم. وی افزود: حدود ۹۰ درصد از مردم هشترود به دکتر پزشکیان رای داده‌اند و این رای به طور طبیعی به معنی لزوم تغییر در مسئولان اجرایی شهرستان است.به گفته سرمست، معتمدان و نخبگان هشترود در طول چهار ماه گذشته تغییر فرماندار را پیگیری می‌کردند و بر همین اساس نیز با وجود اینکه «فرید قشلاقی» عملکرد قابل قبولی داشت، این تغییر ایجاد شد.

جذب سرمایه‌گذار در هشترود باید در دستورکار باشد

وی خطاب به فرماندار جدید هشترود نسبت به جذب سرمایه‌گذاری تاکید کرد و یادآور شد: انتخاب «ابراهیم حسنی» به عنوان فرماندار بی‌دلیل نیست و ایشان مراحل مسیر پیشرفت در وزارت کشور را پله به پله طی کرده است.استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین «شهسواری» را نماینده پیگیر و اهل تعامل خواند و افزود: در انتصاب فرماندار جدید این شهرستان هم ایشان تعامل خوبی با استانداری داشت. وی با بیان اینکه استانداری و نماینده مردم هشترود و چاراویماق هدف مشترک توسعه منطقه را دنبال می‌کنند، اذعان داشت: سیاست استانداری توسعه متوازن مناطق مختلف استان از طریق تعامل است و اخیرا میثاق‌نامه‌ای هم به اتفاق امام جمعه تبریز، رئیس کل دادگستری و رئیس مجمع نمایندگان استان برای حمایت از سرمایه‌گذاری و اشتغال امضا شد. سرمست یادآور شد: برای آنکه آذربایجان‌شرقی از فرصت تاریخیِ انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان رییس‌جمهوری، نهایت استفاده را ببرد، مصمم هستیم. وی افزود: از حدود ۱۰۰ سال قبل تاکنون آذربایجان وجود وزرایی از این دیار را آرزو کرده است اما امروز فرزندی از این تبار در جایگاه ریاست جمهوری قرار دارد.

برای پیشرفت استان باید هم‌قسم شویم

استاندار آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: در مجمع نمایندگان استان هم بیان کرده‌ام که ما برای پیشرفت استان و شهرستان باید هم‌قسم شویم؛ ضمن توجه به اینکه مواضع سیاسی هر فرد هم برای خودش محترم است.وی تعامل برای حل مشکلات مردم را مورد تاکید قرار داد و متذکر شد: توصیه ما به فرمانداران هم تعامل در مسیر توسعه است و نتیجه این تعامل را در زمانی که در استانداری قم حضور داشتم هم تجربه کرده‌ام. سرمست خاطرنشان کرد: امروز برای حل مشکلات مردم باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود و نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی از توان تعامل برخوردار است.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=21149

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.