• امروز : شنبه - ۲۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 13 June - 2026

اختصاص ۳۲هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت به مترو و توسعه ناوگان اتوبوسرانی تبریز

  • کد خبر : 24464
  • ۰۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۸:۱۸
اختصاص ۳۲هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت به مترو و توسعه ناوگان اتوبوسرانی تبریز

شهردار تبریز با بیان اینکه همزمان با هفته دولت از ۴۱ پروژه عمرانی، خدماتی و رفاهی به ارزش ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال در حال بهره‌برداری هستیم، گفت: ۳۲هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت نیز در این هفته به مترو و توسعه ناوگان اتوبوسرانی تبریز تخصیص یافت. به گزارش تانیش نیوز، هوشیار افزود: این پروژه‌ […]

شهردار تبریز با بیان اینکه همزمان با هفته دولت از ۴۱ پروژه عمرانی، خدماتی و رفاهی به ارزش ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال در حال بهره‌برداری هستیم، گفت: ۳۲هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت نیز در این هفته به مترو و توسعه ناوگان اتوبوسرانی تبریز تخصیص یافت.

به گزارش تانیش نیوز، هوشیار افزود: این پروژه‌ ها از جمله شامل بهره برداری از سالن‌ های چند منظوره ورزشی و بحران، استخر و زمین چمن، مسیرگشایی‌ خیابان های بعثت و اتصال میرداماد به ملاصدرا، فضای سبز، کافه کتاب، ایستگاه‌های آتش‌نشانی و فرهنگسرای فرشته است.

وی گفت: آسفالت خیابان، در سطح مناطق دهگانه، سالن میوه و تره‌بار، کلینیک گل و گیاه، پارک های محله‌ای، بازپیرایی جاده ائل‌گلی، خانه مادر و کودک و ساختمان‌های اداری از دیگر پروژه‌های در حال بهره‌برداری در هفته دولت است.

شهردار تبریز گفت: علاوه بر این پروژه ها، همزمان با هفته دولت عملیات اجرایی ۱۳ پروژه عمرانی جدید با ۱۵ هزار و ۸۱۰ میلیارد ریال اعتبار در این شهر آغاز شده است.

هوشیار، ادامه داد: این پروژه ها شامل مسیرگشایی خیابان ملازینال، مدرسه ۱۲ کلاسه خاوران، آماده سازی فاز۲ شهرک خاوران، مجموعه ورزشی بانوی شهر، فاز اول پارک ۱۰ هکتاری میدان تیر، باغ‌میوه میدان تیر، تقاطع غیرهمسطح سه‌راهی اهر، احداث چمن ‌مصنوعی، تعریض پل مایان و شروع کف سازی معابر است.

وی همچنین با اشاره مجدد به فروش اوراق مشارکت ۳۲ هزار میلیارد ریالی پروژه های توسعه قطارشهری و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی همزمان با هفته دولت، یادآور شد: تخصیص این اوراق به این پروژه ها موجب سرعت بخشی به عملیات اجرایی این پروژه ها می شود.

هوشیار افزود: از این میزان اوراق، ۲۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال مربوط به طرح قطارشهری و ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال مربوط به طرح توسعه ناوگان اتوبوسرانی است*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=24464

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.