• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

ازادی ۶۴ زندانی به مناسبت روز پدر از زندان های استان

  • کد خبر : 4557
  • ۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۵
ازادی ۶۴ زندانی به مناسبت روز پدر از زندان های استان

به مناسبت سالروز میلاد امیرالمومنین علی (علیه السلام) و روز پدر ۶۴ زندانی استان از زندان‌های آذربایجان شرقی آزاد شدند. تعدادی از این زندانیان با کمک خیران ستاد دیه و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی و بخشی هم با اعطای پایان حبس از سوی مراجع قضایی از زندان‌های این استان رهایی یافتند. آیین آزادی این […]

به مناسبت سالروز میلاد امیرالمومنین علی (علیه السلام) و روز پدر ۶۴ زندانی استان از زندان‌های آذربایجان شرقی آزاد شدند.

تعدادی از این زندانیان با کمک خیران ستاد دیه و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی و بخشی هم با اعطای پایان حبس از سوی مراجع قضایی از زندان‌های این استان رهایی یافتند.

آیین آزادی این زندانیان با حضور مدیرکل زندان های استان، رئیس زندان مرکزی تبریز، مدیر ستاد دیه استان در زندان تبریز برگزار شد.

به گزارش تانیش نیوز به نقل از ایرنا، مدیر کل زندان‌های آذربایجان شرقی گفت: با کمک ستاد دیه استان از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۳۱۰ زندانی جرائم غیر عمد از بند حبس رهایی یافته‌اند.

حسن محمدیاری اظهار کرد: برای آزادی این افراد ۷۸ میلیارد ریال به صورت کمک ویژه بلاعوض پرداخت شده است.

به مناسب میلاد حضرت علی ۶۴ زندانی غیرعمد آذربایجان شرقی به آغوش خانواده بازگشتند

مدیر ستاد دیه آذربایجان شرقی نیز گفت:: به مناسب میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر ۶۴ زندانی غیرعمد از زندان های استان به آغوش خانواده بازگشتند.

حسن تقی پور افزود: برای آزادی ۳۱۰زندانی در سال جاری ۷۸ میلیارد ریال به صورت کمک ویژه، ۴۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال در قالب ارایه  تسهیلات و ۱۸۰ میلیارد ریال با  گذشت شاکیان  و بقیه با قبول اعسار به تقسیط توسط مراجع قضایی تامین شده‌ است.

 وی ادامه داد: اکنون ۳۸۰ زندانی جرائم غیرعمد با رقم بدهی ۱۷۰ میلیارد تومان در بند زندان‌های استان آذربایجان شرقی تحمل حبس می‌‍کنند که امید است  روزهای منتهی به نوروز زمینه آزادی جمع زیادی از این مددجویان نیازمند فراهم شود. ۳۸۰ زندانی جرائم غیرعمد با رقم بدهی ۱۷۰ میلیارد تومان در بند زندان‌های استان آذربایجان شرقی تحمل حبس می‌‍کنند که امید است  روزهای منتهی به نوروز زمینه آزادی جمع زیادی از این مددجویان نیازمند فراهم شود.

تقی پور با بیان اینکه رسانه ها بازوی اطلاع رسانی و کمک در فرهنگ سازی مشارکت های مردمی هستند، گفت: پس از یک برنامه رادیویی با مشارکت مردم و خیران پنج دیگر نیز آزاد شدند که اوج خیرخواهی مردم استان و تاثیر رسانه را نشان می دهد.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=4557

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.