• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

افزایش ۲ برابری فوتی ها و نوبتی دهی تدفین کرونایی ها در وادی رحمت تبریز

  • کد خبر : 5689
  • ۰۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۸
افزایش ۲ برابری فوتی ها و نوبتی دهی تدفین کرونایی ها در وادی رحمت تبریز

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز از جهش آمار اموات کرونایی در وادی رحمت خبر داد و گفت: طی یک ‌ماه اخیر، میزان متوفیان کرونا در تبریز ۲ برابر شده است. فرخ جلالی در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: از ابتدای بحران کرونا در اواخر سال ۹۸ تاکنون، ۱۴ هزار و ۶۴۴ نفر در تبریز تدفین […]

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز از جهش آمار اموات کرونایی در وادی رحمت خبر داد و گفت: طی یک ‌ماه اخیر، میزان متوفیان کرونا در تبریز ۲ برابر شده است.

فرخ جلالی در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: از ابتدای بحران کرونا در اواخر سال ۹۸ تاکنون، ۱۴ هزار و ۶۴۴ نفر در تبریز تدفین شده‌اند که ۵۸۳۲ نفر از آن‌ها، اموات کرونایی بودند.

وی با هشدار نسبت به افزایش ناگهانی متوفیان کرونایی در تبریز، تصریح کرد: اکنون تعداد متوفیان کرونایی با دو برابر افزایش به روزانه ۱۷ نفر رسیده است.

وی با انتقاد از شهروندان به خاطر عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در وادی رحمت تبریز، گفت: در حالی که بارها اعلام کرده‌ایم، حتی برای تشییع و تدفین اموات عادی، ۱۰ نفر از بستگان نزدیک حضور یابند، شاهد حضور گروه‌های ۱۰۰ نفره در مراسمات هستیم.

جلالی با بیان این‌که بر اساس ابلاغ ستاد پیشگیری کرونا، موظف به بستن ورودی‌های وادی رحمت هستیم، ادامه داد: به خاطر رفاه حال شهروندان از این کار صرف نظر کرده بودیم ولی اگر مردم رعایت نکنند، قطعا نسبت به مسدود کردن ورودی‌های مجموعه اقدام خواهیم کرد.

وی با اشاره به فشار کاری مضاعف کادر سازمان آرامستان‌ها به ویژه غسالان و کارگران تدفین، یادآوری کرد: سیر جهش متوفیان کرونایی به گونه‌ای است که گاهی نوبت تدفین اموات به فردا موکول می‌شود.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=5689

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.