• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

بازگشت دهها واحد تولیدی به چرخه تولید

  • کد خبر : 4121
  • ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۶
بازگشت دهها واحد تولیدی به چرخه تولید

  استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: از بدو مسئولیتم در استانداری و با پیگیری‌ها و برگزاری جلسات تخصصی مختلف، اجازه نداده‌ایم که حتی یک واحد تولیدی در استان تعطیل شود. محمدرضا پورمحمدی در آئین بازگشت یک واحد لبنی به چرخه تولید در خسروشهر افزود: خوشبختانه با وحدت و همدلی مثال‌زدنی بین مدیران و همراهی ویژه سیستم قضایی با مدیریت […]

 

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: از بدو مسئولیتم در استانداری و با پیگیری‌ها و برگزاری جلسات تخصصی مختلف، اجازه نداده‌ایم که حتی یک واحد تولیدی در استان تعطیل شود.

محمدرضا پورمحمدی در آئین بازگشت یک واحد لبنی به چرخه تولید در خسروشهر افزود: خوشبختانه با وحدت و همدلی مثال‌زدنی بین مدیران و همراهی ویژه سیستم قضایی با مدیریت ارشد استان، بسیاری از مشکلات بخش تولید رفع شده و تعداد قابل توجهی از واحدهای تولیدی راکد و در آستانه ورشکستگی به چرخه تولید بازگشته‌اند.
وی با تأکید بر اینکه شرایط کنونی، شرایط جنگ اقتصادی است، گفت: تحریم‌ها باعث تشدید مشکلات اقتصادی و فشار بیشتر بر روی مردم شده است و بدون شک، تلاش برای تولید داخلی و فعال کردن هرچه بیشتر کارخانه‌ها، نقش مهمی در کاهش مشکلات خواهد داشت.

به گزارش تانیش نیوز پورمحمدی با اشاره به جلسه اخیر سران قوا و تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب بر خنثی‌سازی تحریم‌ها، گفت: اتفاق نظر موجود بین سران کشور به بخش‌های دیگر نیز باید تسری یافته و برای حل مشکلات اقتصادی جامعه، همه باید هم‌پیمان شوند.

وی همچنین بر تقویت نگرش به ظرفیت‌های داخلی تأکید کرد و گفت: بدون شک، ما چشم انتظار بیگانگان نبوده و مشکلات کشور را با تکیه بر توانمندی‌های داخلی و با همت، همدلی، غیرت و وحدت حل می‌کنیم.

پورمحمدی افزود: هدف از تشکیل جلسات مختلف تسهیل و رفع موانع تولید، گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و سایر جلسات مشابه، تلاش عملیاتی برای رونق تولید است و در این مسیر، باید تمامی قوانین در راستای حمایت از تولید، تفسیر شود.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین گفت: با تلاش دستگاه قضایی و سایر دستگاه‌های مسئول، ده‌ها واحد تولیدی و صنعتی، مجدداً به چرخه تولید بازگشته و با اتخاذ تدابیر مناسب، از ورشکستگی برخی واحدها نیز جلوگیری شده است.

گفتنی است کارخانه «پینار لبن»، یکی از واحدهای تولیدی ورشکسته بود که با مساعدت دستگاه قضایی و همکاری دستگاه‌های مسئول، با مدیریت جدید به چرخه تولید بازگشته و برای ۵۰ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.

استاندار آذربایجان شرقی پس از این مراسم در کارخانه ریخته‌گری سهند آذرین در شهرک صنعتی شهید سلیمی حضور یافت و ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف آن، یاد و خاطره کارگران جانبخاته در حادثه انفجار مخزن این کارخانه را گرامی داشت.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=4121

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.