• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

باغ گلستان تبریز جولانگاه اراذل و اوباش شده است

  • کد خبر : 19346
  • ۲۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
باغ گلستان تبریز جولانگاه اراذل و اوباش شده است

رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی گفت: باغ گلستان تبریز جولانگاه اراذل و اوباش شده است ولی هدف پایداری امنیت گولوستان باغی است. به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان،، موسی خلیل الهی گفت: نام «گولوستان باغی زمانی تداعی گر بوستانی زیبا در وسط شهر تبریز بود که چرخ و فلک […]

رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی گفت: باغ گلستان تبریز جولانگاه اراذل و اوباش شده است ولی هدف پایداری امنیت گولوستان باغی است.

به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان،، موسی خلیل الهی گفت: نام «گولوستان باغی زمانی تداعی گر بوستانی زیبا در وسط شهر تبریز بود که چرخ و فلک شهر بازی آن برای نسل های دهه های ۵۰ و ۴۰ یادآور خاطرات شیرین کودکیشان است اما امروز این نام لکه دار شده است.

وی افزود: خانواده ها، فرزندانشان را حتی از گذشتن از کنار آن باغ برحذر می کنند، بر این اساس برای پایداری امنیت در باغ گلستان تبریز با فرماندهی نیروی انتظامی استان توافقی شده تا در قسمت کوچکی از آن پارک کلانتری مستقر شود.

پایداری امنیت باغ گلستان از اهداف رییس دادگستری استان و دادستانی است

دادستان مرکز استان آذربایجان شرقی نیز گفت: پایداری امنیت باغ گلستان از اهداف رییس دادگستری استان و دادستانی است.

محبوب علیلو در واکنش به موضوع درختان باغ گلستان تبریز نیز گفت: دادستانی تبریز مانند برخی اعضای شورای شهر دنبال اقدامات تبلیغاتی نیست بلکه اقدمات دادستانی در حدود مقررات انجام می پذیرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان شرقی در رابطه با اینکه آیا مجوزی برای قطع درختان این پارک صادر شده است، افزود: این موضوع در دست بررسی است.

وی با بیان اینکه موضع رییس دادگستری و دادستانی، صیانت از حقوق شهروندان است گفت: موضع دادستانی و رییس دادگستری بر پایداری امنیت در باغ گلستان است و در این خصوص با فرماندهی انتظامی هماهنگی های لازم انجام گرفته است.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=19346

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.