• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

بانک ها از برخورد سلیقه ای در مورد ضمانت تسهیلات پرهیز کنند

  • کد خبر : 19496
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴
بانک ها از برخورد سلیقه ای در مورد ضمانت تسهیلات پرهیز کنند

سرپرست استانداری آذربایجان شرقی تاکید کرد: بانک‌ها تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را به موقع پرداخت و در مورد ضمانت‌ها از برخورد سلیقه‌ای پرهیز و مطابق قانون عمل کنند. به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری، تراب محمدی در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان آذربایجان شرقی افزود: یکی از اهداف اصلی تشکیل […]

سرپرست استانداری آذربایجان شرقی تاکید کرد: بانک‌ها تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را به موقع پرداخت و در مورد ضمانت‌ها از برخورد سلیقه‌ای پرهیز و مطابق قانون عمل کنند.

به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری، تراب محمدی در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان آذربایجان شرقی افزود: یکی از اهداف اصلی تشکیل این جلسات توانمندسازی جوانان و تاثیرگذاری سازمان‌های مختلف در این عرصه است.

سرپرست استانداری آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه نباید صرفا به آمار و ارقام بسنده کرد، گفت: باید برای افزایش تاثیرات صحنه‌ای و میدانی در کاهش آسیب‌های اجتماعی برنامه ریزی کرد.

وی ادامه داد: بیشترین اعتبارات باید در اختیار دستگاه‌های آموزشی و تربیتی قرار گیرد، چرا که بزرگترین ناهنجاری‌های امروز جامعه ما مربوط به جوانان و نوجوانان است.

محمدی با انتقاد از بخشی از بندهای قانونی جوانی جمعیت گفت: در قانون جوانی جمعیت متاسفانه بندی وجود دارد که بر اساس آن تسهیلات این حوزه به شهرهایی که دارای نرخ تولد بالای ۲.۵ است، تعلق نمی‌گیرد که این امر قابل قبول نبوده و برای این شهرها باید مشوق‌های دیگری در نظر گرفت.

وی افزود: در موضوع اوقات فراغت کارهای خوبی انجام شده، اما این حوزه تلاش و جدیت بیشتری را طلب می‌کند تا با افزایش اثرگذاری آن، جوانان به سمت آسیب‌های اجتماعی سوق پیدا نکنند*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=19496

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.