• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

بخش مهمی از تاریخ آذربایجان با موسیقی عاشیقلار آمیخته است

  • کد خبر : 12056
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۹:۳۹
بخش مهمی از تاریخ آذربایجان با موسیقی عاشیقلار آمیخته است

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تاکید کرد: اگر به عرصه موسیقی و شاخه های هنری همچون موسیقی عاشیقی به عنوان فرصت نگاه کنیم، به طور حتم باعث وحدت داخلی و دوستی بین ملت ها خواهد شد. به گزارش تانیش نیوز“سید مجید امامی” در آئین اختتامیه دومین جشنواره موسیقی فجر آذربایجان شرقی با اشاره به غنای […]

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تاکید کرد: اگر به عرصه موسیقی و شاخه های هنری همچون موسیقی عاشیقی به عنوان فرصت نگاه کنیم، به طور حتم باعث وحدت داخلی و دوستی بین ملت ها خواهد شد.

به گزارش تانیش نیوزسید مجید امامی” در آئین اختتامیه دومین جشنواره موسیقی فجر آذربایجان شرقی با اشاره به غنای این عرصه هنری در ابعاد بومی و محلی نقاط مختلف کشور گفت: برای نمونه موسیقی عاشیقلار یک مولفه اقتدار و استوانه مهم در حوزه فرهنگی خطه آذربایجان شرقی است و برگزاری استانی چنین جشنواره هایی نیز با هدف تمرکززدایی از تهران و توجه و احیای موسیقی های اصیل و عمیق مانند عاشیقی صورت می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه باید در هنرستان ها و موسسه های آموزش موسیقی و البته رسانه ها به ویژه رسانه ملی به این نوع از موسیقی بیشتر پرداخته شود، افزود: موسیقی فقط ساز و آواز نیست بلکه سوز و شاعری و ترکیبی از هنرهاست و با توجه به همین ویژگی است که هنری چون موسیقی عاشیقی توانسته بستر و فضاهای مختلفی را با خود همراه کند و بخش مهمی از تاریخ آذربایجان با این موسیقی و نوا آمیخته است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: مردم با چنین هنرها و موسیقی هایی زندگی کرده و غم و شادی و فرهنگ خود را با آن تجربه کرده اند و توجه به چنین حوزه هایی رسالت ما در عرصه توسعه فرهنگ عمومی است و باید به این سمت حرکت کنیم که نسل جوان و نوجوان با هنرهایی چون موسیقی عاشیقی بیشتر و پیشتر از قبل مانوس و همراه باشند چرا که چنین هنرهایی نمود فرهنگی اقوام کشور و مایه وحدت ملی هستند.

جریان فرهنگ و هنر با قدرت به مسیر خود ادامه می دهد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: امسال میزبان چهار جشنواره فجر استانی شامل جشنواره های تئاتر، تجسمی موسیقی و شعر فجر بودیم و خوشحالیم که جریان فرهنگ و هنر و رسانه فارغ از جریان سازی هایی که به دنبال سلب اصالت و ماهیت این حوزه هستند، با قدرت به مسیر خود ادامه می دهد.

سید محمد حسین بلاغی” گفت: حمایت از هر حرکتی در راستای تقویت عرصه فرهنگ و هنر استان را رسالت خود می دانیم چرا که هنرمندان و اصحاب فرهنگ و رسانه پا در رکاب تر از همیشه و با انرژی تمام در مسیر فرهنگ اصیل قدم برمی دارند.

وی در خصوص کم و کیف برگزاری جشنواره موسیقی فجر استانی نیز گفت: در دومین دوره این جشنواره شاهد رشد ۲ برابری در تعداد گروه های حاضر بودیم و امسال ۲۰ گروه موسیقی متشکل از هنرمندان عاشیقی و پاپ در تبریز و پنج شهرستان استان به اجرای برنامه پرداختند در حالی که سال قبل این تعداد تنها هشت گروه بود.

بلاغی گفت: در حال حاضر شاهد فعالیت ۶۰ گروه سرود در آذربایجان شرقی هستیم و سال آینده باشگاه رشد سرود با هدف طبقه بندی گروها و تولید آثار فاخر در استان ایجاد می شود.

آذربایجان‌ شرقی رتبه نخست اجرای صحنه ای و استقبال مخاطبان از جشنواره موسیقی فجر را دارد*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=12056

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.