استاندار آذربایجان شرقی در گفتگوی تلفنی با معاون وزیر راه و شهرسازی، خواستار تامین اعتبارات و بازسازی سریع پل هشترود و بهسازی آزادراه تبریز ـ زنجان شد.
بهرام سرمست از پل هشترود واقع در آزادراه تبریز – تهران (پیامبر اعظم) که روز گذشته مورد حمله دشمنان آمریکایی و صهیونیستی قرار گرفته بود بازدید کرد.
وی در جریان این بازدید با اشاره به اهمیت راهبردی آزادراه تبریز ـ تهران بر ضرورت حفظ تردد در این مسیر تاکید کرد.
سرمست ضمن تقدیر از عوامل راهداری که در اسرع وقت، مسیر عبور و مرور فرعی و موقت ایجاد کردهاند، گفت: ضروری است تا زمان بازسازی پل، از کنار آزادراه، مسیر تردد ایمن و روان طراحی و ایجاد شود.
وی افزود: باید بازسازی کامل پل در اسرع وقت و بر اساس اصول فنی و مهندسی در دستور کار سازمان راهداری کشور قرار گیرد و زمان بندی مشخصی برای فرآیند بازسازی تدوین و ارائه شود.
استاندار آذربایجان شرقی در حین بازدید طی تماس تلفنی با رضا اکبری معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری کشور، خواستار تسریع در بازسازی این پل و تامین اعتبارات مورد نیاز شد و از حمایت کامل مدیریت استان برای اجرای هرچه سریعتر این پروژه خبر داد.
سرمست همچنین در این گفتگو بر تسریع در بازسازی پل آسیبدیده در جاده قدیم میانه – بستان آباد تاکید کرد.
تسریع در بهسازی و روکش آسفالت آزادراه تبریز ـ زنجان به عنوان یک مطالبه استانی، مورد تاکید استاندار در این گفتگو بود.
معاون وزیر و رییس سازمان راهداری کشور در این گفتگو، قول مساعد داد برای بازگشایی مسیر جایگزین، بازسازی پل هشترود، بازسازی پل میانه به بستانآباد و بهسازی و اصلاح روکش آسفالت آزادراه تهران ـ زنجان اقدامات مقتضی صورت گیرد.
