مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی گفت: قیمت عوارضی آزادراه تبریز- سهند مشخص شده است، اما هنوز مصوبه آن ابلاغ نشده که به محض دریافت اعلام خواهد شد.
ابوالقاسم سلطانی افزود: رقم عوارضی این مسیر کمتر از ۵۰ هزار ریال خواهد بود.
به گزارش تانیش نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هم عوارضی آزادراه تبریز- سهند را بین ۲۰ تا ۲۵ هزار ریال اعلام کرد.
اروجعلی علیزاده گفت: نزدیک شدن مسیر از جنبه زمان، ۴۵ دقیقه به ۱۰ دقیقه و عبور نکردن از مسیر های پرترافیک و کاهش ۳ تا ۴ لیتری بنزین برای هر خودرو به تنهایی توجیه اقتصادی استفاده از آزادراه سهند- تبریز را برای شهروندان و ساکنان سهند به دنبال خواهد داشت.
آزادراه تبریز- سهند هفته گذشته در حالی با، اما و اگر های بسیاری به دست وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد که بسیاری از کارشناسان بر نواقص موجود در این پروژه تاکید می کنند و آن را برای تردد مناسب نمی دانند.
مطلب مهم دیگر این است که اگر مسئولان و سرمایه گذاران این طرح به همان اندازه که برای تعیین عوارضی آزادراه سهند– تبریز شتاب و عجله به خرج می دهند برای احداث و تکمیل آن نیز عجله داشتند ۱۲ سال برای بهره برداری از این مسیر ۲۲ کیلومتری زمان صرف نمی شد*
