• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

ثبت ۳۸۶ میلیون تومان در قالب ۷۱۹ مشارکت در پلتفرم بساز مدرسه

  • کد خبر : 26984
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱
ثبت ۳۸۶ میلیون تومان در قالب ۷۱۹ مشارکت در پلتفرم بساز مدرسه

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی گفت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های نهضت توسعه عدالت آموزشی، مشارکت مردم و توجه به کمک‌های خرد است و با توجه به سیاست‌های خیرین و سازمان نوسازی مدارس، قرار است پلتفرم «بساز مدرسه» در آینده به‌گونه‌ای باشد که کل فعالیت خیرین فقط از این طریق قابل ارزیابی باشد. فرهاد فرهودی در […]

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی گفت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های نهضت توسعه عدالت آموزشی، مشارکت مردم و توجه به کمک‌های خرد است و با توجه به سیاست‌های خیرین و سازمان نوسازی مدارس، قرار است پلتفرم «بساز مدرسه» در آینده به‌گونه‌ای باشد که کل فعالیت خیرین فقط از این طریق قابل ارزیابی باشد.

فرهاد فرهودی در گردهمایی مجمع خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان شرقی،  افزود: این پلتفرم معیاری برای سنجش موفقیت مناطق، شهرستان‌ها و استان‌ها در اجرای مشارکت مردمی در احداث مدارس است.

فرهودی ادامه داد: سه هفته است که این موضوع را در استان پیگیری کرده‌ایم و مذاکراتی با مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان داشته‌ایم و سیاست‌هایی اتخاذ شده که در شورای آموزش و پرورش استان نیز به تصویب رسیده است.

وی گفت: آذربایجان شرقی اولین استانی بود که بیش از یک پروژه تعریف کرد و تا آخر سال به‌صورت پایلوت احرای این طرح انتخاب شده و برای هر شهرستان یک پروژه تعریف شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی بیان کرد: در جشنواره اخیر خیرین استان، یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان ساخت مدرسه تعهد شده است و سعی داریم میزان تحقق آن را به ۵۰ درصد برسانیم و از نظر میانگین تحقق، جزو استان‌های برتر کشور هستیم.

فرهودی گفت: تاکنون ۳۸۶ میلیون تومان در قالب ۷۱۹ مشارکت در پلتفرم «بساز مدرسه» ثبت شده که شهرستان‌های خداآفرین، تبریز و آذرشهر به ترتیب سه شهرستان برتر در این حوزه هستند و تا پایان سال، هدف‌گذاری ۲۳ میلیارد تومان انجام شده است*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=26984

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.