• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

راه‌آهن میانه – بستان آباد به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر : 544
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۵:۲۶
راه‌آهن میانه – بستان آباد به بهره‌برداری می‌رسد

راه آهن میانه – بستان آباد تا اواسط آبان به صورت رسمی افتتاح می شود. محمدرضا پورمحمدی در حاشیه بازدید از ایستگاه راه آهن بستان آباد در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه راه آهن میانه – بستان آباد تمام شده است، گفت: بهره برداری از این قطعه منوط به تکمیل ایستگاه بستان آباد و […]

راه آهن میانه – بستان آباد تا اواسط آبان به صورت رسمی افتتاح می شود.

محمدرضا پورمحمدی در حاشیه بازدید از ایستگاه راه آهن بستان آباد در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه راه آهن میانه – بستان آباد تمام شده است، گفت: بهره برداری از این قطعه منوط به تکمیل ایستگاه بستان آباد و راه دسترسی به آن است. وی افزود:

 محمدرضا پورمحمدی  در حاشیه بازدید از ایستگاه راه آهن بستان آباد در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه راه آهن میانه – بستان آباد تمام شده است، گفت: بهره برداری از این قطعه منوط به تکمیل ایستگاه بستان آباد و راه دسترسی به آن است.

وی افزود: ۹۵ درصد از کارهای عملیاتی ایستگاه بستان آباد تکمیل شده و تنها قسمت هایی از کارهای تاسیساتی آن در حال اجرا است.

پورمحمدی در مورد راه دسترسی ایستگاه بستان آباد گفت: بخشی از راه دسترسی را مسکن و شهرسازی بر عهده گرفته که کارهای عملیاتی آن نیز در حال اجرا است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امیدواریم که قطعه راه‌آهن میانه – بستان آباد در کمتر از سه هفته توسط مقامات عالی رتبه کشوری افتتاح شود.

استاندار آذربایجان شرقی درمورد ادامه این قطعه تا تبریز گفت: قطعه بستان آباد به تبریز به طول ۴۲ کیلومتر ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی به نواقص عمده راه آهن بستان آباد به تبریز اشاره کرد و گفت: پل باسمنج و ایستگاه خاوران از نواقص این قطعه است که کارهای ابنیه پل باسمنج تقریبا تمام شده و ایستگاه خاوران به زودی به پیمان خواهد رفت.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=544

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.