سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی از تخلف انتخاباتی سه تن از نمایندگان استان آذبایجان شرقی خبر داد.
به گزارش تانیش نیوز، احمد موقری در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به این که به ۱۰۰ نفر از نامزدهای انتخاباتی و نیز مدیران برخی از دستگاه های اجرایی استان تذکر داده شده است گفت: برای تعداد سه نفر از نمایندگان کنونی حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو و نامزدهای موجود در سایر حوزه های انتخابیه استان، ستادهای تبلیغاتی، روسای ادارات دولتی، فرمانداری ها، بخشداران و مجریان انتخاباتی تذکرات لازم داده شده است که در صورت تکرار آن پرونده قضایی برایشان تشکیل خواهد شد.
وی همچنین به برگزاری مستمر جلسات ستاد مبارزه با جرایم انتخاباتی آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: ستاد مرکزی تعداد هفت جلسه و ستادهای متناظر در شهرستان ها تعداد ۷۲ جلسه برگزار کرده اند که ماحصل این جلسات ۴۰۰ مصوبه است.
وی افزود: تمامی این مصوبات بر جلوگیری از هر گونه تخلف انتخاباتی تاکید دارد.
موقری با اشاره به تلاش برای برگزاری انتخابات سالم، امن و پرشور گفت: هدف اصلی و مهم دادگستری آذربایجان شرقی در مسیر پیشگیری از وقوع هر گونه تخلف و جرم است.
وی افزود: نتایج این ارزیابی ها و کنترل ها در سرنوشت نامزدهای انتخاباتی موثر است.
موقری از مردم درخواست کرد تا هر گونه تخلف از سوی نامزدها را از طریق سامانه سجام به ستاد مبارزه با جرایم انتخاباتی آذربایجان شرقی اطلاع دهند و مطمئن باشند به هر گزارش مردمی با دقت خاصی رسیدگی می شود و این گزارش ها برای ما از اهمیت خاصی برخوردار بوده و حتی یک مورد آنها چشم پوشی نمی شود.
وی از فرمانداران، بخشداران و دهیاران و همچنین مدیران دستگاه های دولتی خواست مفاد قانونی و موازین انتخاباتی را به دقت رعایت کنند تا نحوه برگزاری انتخابات دچار خلل نشود.
وی همچنین بر عدم استفاده از امکانات دولتی له یا علیه نامزدی خاص و همراهی نامزدها در محافل تبلیغاتی و سخنرانی تاکید کرد.
