• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

شهرستان مرند قطب تولید تخم مرغ در استان آذربایجان شرقی

  • کد خبر : 15634
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۶
شهرستان مرند قطب تولید تخم مرغ در استان آذربایجان شرقی

معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند گفت: دولت سیزدهم با ارائه تسهیلات از صنایع تبدیلی زعفران حمایت می کند. به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، داود عباسی در گفتگو با خبرنگاران با توجه به کاهش نزولات آسمانی و آب های زیرزمینی ، اصلاح الگوی کشت را در بخش […]

معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند گفت: دولت سیزدهم با ارائه تسهیلات از صنایع تبدیلی زعفران حمایت می کند.
به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، داود عباسی در گفتگو با خبرنگاران با توجه به کاهش نزولات آسمانی و آب های زیرزمینی ، اصلاح الگوی کشت را در بخش کشاورزی ضروری دانست و گفت: جهاد کشاورزی شهرستان مرند در این زمینه اقدامات موثری انجام داده است.
وی ادامه داد: برای رعایت الگوی کشت و توجه به مسئله کم آبی، کشت زعفران در شهرستان مرند در بیش از ۲۳۰ هکتار انجام شده است و سالانه یک هزار و ۲۰۰ کیلوگرم از این محصول برداشت می شود.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند اظهار کرد: زعفران از نظر ارزآوری و درآمدزایی محصولی ارزشمند است که باعث بهبود وضع معیشتی کشاورزان شهرستان مرند شده است.
وی تاکید کرد: کیفیت زعفران مرند باعث شده است که مرغوبیت زعفران مرند در کشور و دنیا مطرح باشد.
فرماندار شهرستان مرند همچنین گفت: مرند از نظر تولید مرغ و تخم مرغ به عنوان یکی از قطب های استان است.
عباسی افزود: در شهرستان مرند ۹۹ واحد مرغ گوشتی داریم که بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه مرغ گوشتی پرورش می دهند.
وی با بیان اینکه در شهرستان مرند تولید مرغ گوشتی در طول سال بیش از ۱۰ هزار تن است ادامه داد: در شهرستان مرند ۳۶ واحد مرغ تخم گذار وجود دارد که ظرفیت آنها بیش از ۲ میلیون قطعه است.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند اظهار کرد: سالانه بیش از ۱۹ هزار تن تخم مرغ در شهرستان مرند تولید می شود. این شهرستان از نظر واحدهای تولیدی، هم مرغ تخم گذار و هم گوشتی قطب محسوب می‌شود.
وی به احداث زنجیره تولید مرغ و فعالیت کشتارگاه های شهرستان مرند نیز اشاره کرد و افزود: سیاست دولت در مورد تولید گوشت مرغ توجه به ایجاد و برقراری شرکت های زنجیره یکپارچه تولید است که به علت سنتی بودن، افزایش هزینه تولید و جزیره ای عمل کردن حلقه های تولید گوشت مرغ امکان رقابت در بازار برایشان وجود ندارد.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=15634

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.