• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

صنایع آذربایجان شرقی ظرفیتی برای آموزش هنرجویان هنرستان هاست

  • کد خبر : 23664
  • ۱۹ تیر ۱۴۰۴ - ۹:۴۰
صنایع آذربایجان شرقی ظرفیتی برای آموزش هنرجویان هنرستان هاست

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، صنایع استان را ظرفیت مهمی برای آموزش هنرجویان هنرستان‌ها دانست. طاهر روحی در جلسه بررسی هنرستان‌های جوار صنعت، با اشاره به صنعتی بودن استان آذربایجان شرقی گفت: کارخانجات موجود در استان، هر یک می‌توانند نقش یک هنرستان تخصصی را ایفا کرده و در تربیت نیروی انسانی ماهر مورد […]

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، صنایع استان را ظرفیت مهمی برای آموزش هنرجویان هنرستان‌ها دانست.

طاهر روحی در جلسه بررسی هنرستان‌های جوار صنعت، با اشاره به صنعتی بودن استان آذربایجان شرقی گفت: کارخانجات موجود در استان، هر یک می‌توانند نقش یک هنرستان تخصصی را ایفا کرده و در تربیت نیروی انسانی ماهر مورد نیاز صنایع نقش‌آفرین باشند.

وی گفت: صنایع به‌جای جستجوی نیروی کار، می‌توانند با مشارکت در فرآیند آموزش و همکاری با هنرستان‌ها، نیروی انسانی مورد نیاز خود را پرورش دهند.

روحی افزود: در تعامل میان آموزش و پرورش و صنایع برای راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت، هدف صرفاً ایجاد هنرستان جدید نیست، بلکه می‌توان از ظرفیت کارگاه‌ها و تجهیزات صنایع بزرگ مانند پتروشیمی، پالایشگاه و بخش کشاورزی بهره برد.

وی تصریح کرد: اگرچه در زمینه تدوین فرایندها با چالش‌هایی مواجه هستیم، اما با ورود شرکت‌ها و امضای تفاهم‌نامه‌ها می‌توان این مشکلات را برطرف کرد. معاون استاندار ادامه داد: استفاده از کارگاه‌های صنعتی در فرآیند آموزش، باعث می‌شود هنرجویان فاصله میان دانش و فناوری را از نزدیک تجربه کرده و آمادگی بیشتری برای ورود به بازار کار کسب کنند.

فرهاد نظری، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی نیز با اشاره به اخذ مجوز هنرستان وابسته به فنی و حرفه‌ای تصریح کرد: بر اساس پیش بینی‌هایی که انجام شده تعداد ۵۰۰ الی ۶۰۰ نفر دانش آموز و با ظرفیت ۲۴ کلاس و تعداد هفت رشته فنی -مهارتی اعم از معماری داخلی، الکترو تکنیک، فتوگرافیک، شبکه نرم افزار، تربیت بدنی، مکانیک خودرو و ماشین افزار در طول سه سال هنرآموزان مشغول به تحصیل خواهند شد.

وی ادامه داد: در آینده ای نزدیک هم جزو برنامه های این اداره کل ایجاد بورس تحصیلی برای دانش آموزان فعال و با استعداد در هنرستان خواهد بود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی گفت: طبق برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفته بنا داریم سال بعد نمونه همین هنرستان فنی را در شهرستان مراغه راه اندازی کنیم و در گام‌های بعدی نیز در شهرستان های دیگر این امر محقق خواهد شد.

وی همچنین خواستار حمایت بیشتر اداره نوسازی استان در راستای تجهیز کارگاه‌های این هنرستان شد و گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان شرقی آمادگی لازم در راستای همکاری های آموزشی با صنایع مختلف و کارخانجات با رویکرد ارتقای مهارت نیروی انسانی و توانمند سازی آنان را دارد*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=23664

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.