• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

عملکرد برخی از مسئولین موجب عدم رغبت مردم برای شرکت در انتخابات شده است

  • کد خبر : 5080
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۰
عملکرد برخی از مسئولین موجب عدم رغبت مردم برای شرکت در انتخابات شده است

رسانه ها می توانند برای حضور مردم در انتخابات تاثیرگذار باشند. فرمانده حوزه امامت سپاه تبریز در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: اهمیت انتخابات باید برای مردم تبیین شود و در این راستا رسانه ها نقش بسیار مهمی برعهده دارند و با امید آفرینی مردم را برای انتخاب اصلح ترغیب کنند. به گزارش […]

رسانه ها می توانند برای حضور مردم در انتخابات تاثیرگذار باشند.

فرمانده حوزه امامت سپاه تبریز در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: اهمیت انتخابات باید برای مردم تبیین شود و در این راستا رسانه ها نقش بسیار مهمی برعهده دارند و با امید آفرینی مردم را برای انتخاب اصلح ترغیب کنند.

به گزارش تانیش نیوز سرهنگ حسین پوراسماعیل با اشاره به این که متاسفانه عملکرد برخی از مسئولین باعث شده است تا عده ای از مردم رغبتی برای شرکت در انتخابات نداشته باشد گفت: اگر مشکلاتی در کشور مشاهده می شود به علت انتخاب ناصحیح در گذشته بوده است.

وی افزود بدون تردید رسانه های گروهی در تغییر نوع رفتار انتخاباتی مردم تاثیرگذار بوده و بر اساس همین کارآیی باید تمامی رسانه ها با انتشار اخبار و گزارش های مفید و مردم پسند زمینه های لازم و کافی برای برگزاری انتخاباتی پرشور و حداکثری را فراهم کنند.

وی اطلاع رسانی و خبر را یکی از عناصر مهم در انتخابات دانست و با تاکید بر اینکه رسانه ها نباید در این عرصه خود کنار بکشند، گفت: افزایش مشارکت مردمی در انتخابات آینده بدون میدان داری رسانه ها و سمت و سو دادن آنها بعه رفتار سیاسی مردم ممکن نخواهد شد.

پوراسماعیل آگاهی دهی و معیارهای لازم برای انتخاب اصلح را یکی از رویکردهای مهم رسانه ها برشمرد و گفت: تبیین اهداف و آرمان های نظام جمهوری اسلامی و نقدهای منصفانه از عملکرد دولت ها می تواند جزو رویکردهای رسانه ای در شرایط کنونی کشور باشد که دشمنان تلاش های زیادی برای به حاشیه کشاندن انتخابات و نیز کمرنگ سازی آن انجام می دهد.

وی غلبه بر کینه ورزی دشمنان جمهوری اسلامی برای خدشه دار ساختن انتخابات را منوط به نوع و نحوه تلاش خبرنگاران در رسانه های مختلف دانست و ادامه داد: خبرنگاران به عنوان افسران جنگ نرم نقش بسیار مهم و برجسته در روشن گری جامعه دارند که به دلیل ارتباط مستقیم با مردم می توانند تمامی نقشه های دشمنان را خنثی کنند.

پوراسماعیل با بیان اینکه در حال حاضر ضدانقلاب و سلطنت طلبان به شدت برای کاهش میران مشارکت مردم در انتخابات آینده تلاش می کنند، یادآوری کرد: آنها به هر طریق ممکن سعی دارند با انواع دسیسه ها مانع از حضور حداکثری مردم شوند که در این میان رسانه های داخلی باید راهکارهای افزایش مشارکت را بیان کرده و به آن پرداخت کنند.

وی شائبه دخالت مستقیم این نهاد در انتخابات آینده ریاست جمهوری را کذب خواند و با بیان اینکه چنین مسایلی ساخته و پرداخته دشمنان برای تحت تاثیر قرار دادن فضای انتخاباتی است، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در طول تاریخ برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی دخالتی نداشته و به هیچ عنوان به صورت مصداقی از نامزدی خاص جانبداری نکرده است.

پوراسماعیل توسعه فضای مجازی طی سال های اخیر را موجب ایجاد تغییرات مهم و گسترده در ذائقه های سیاسی دانست و ادامه داد: این امر موجب افزایش سلایق سیاسی و اجتماعی نیز شده است که رسانه ها باید به این ذائقه ها مسیردهی کنند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امامت تبریز نیز در این نشست با بیان اینکه دشمن و مردم بازیگران اصلی انتخابات آینده هستند، گفت: بر همین اساس دشمنان درصدد ایجاد دو قطبی موشک و معیشت در عرصه انتخابات هستند تا به نوعی اقتصاد را به مسایل سیاسی دخالت دهند.

حجت الاسلام محمدرضا رحمانی افزود: دشمنان چنین تصور می کنند که مردم انقلابی ایران اسلامی انتخابات را فدای معیشت می کنند تا از فناوری های دفاعی خود به خاطر مسایل اقتصادی دست بکشند که چنین تصوری از سوی دشمنان باطل است.

وی حمایت دشمنان انقلاب از نامزدهای غرب زده و تخریب نامزدهای انقلابی را بر همین اساس ارزیابی کرد و گفت: مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران تصمیم گیر اصلی هستند که این تصمیم گیری باید بر اساس شناخت صورت بگیرد و البته نقش رسانه ها در آگاهی دهی به مردم بسیار مهم و تاثیرگذار می باشد.

رحمانی از خبرنگاران رسانه های گروهی درخواست کرد تا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی هر آنچه در توان دارند برای تهییج، تشویق و ترغیب آحاد مردم برای حضور در این عرصه مهم سیاسی و اجتماعی گام بردارند.

وی پرداختن به پیشرفت های علمی و فناوری ایران اسلامی، نقد های منصفانه از دولت های قبلی، تشریخ قدرت نرم نظام در منطقه، پیشرفت های  دفاعی و ایجاد امیدآفرینی را از رویکردهای مهم رسانه های گروهی در این روزهای حساس برشمرد.

وی گفت: مردم تصمیم گیرنده اصلی هستند و رسانه ها می توانند مردم را با روشنگری و تبییین واقعیت ها در انتخاب اصلح یاری کنند*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=5080

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.