• امروز : شنبه - ۱۶ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 6 June - 2026

مدیران نباید از خبرنگاران به خاطر انتقاد شکایت کنند!/رسانه‌ها بازوی مشورتی مدیریت هستند

  • کد خبر : 24110
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۱
مدیران نباید از خبرنگاران به خاطر انتقاد شکایت کنند!/رسانه‌ها بازوی مشورتی مدیریت هستند

استاندار آذربایجان شرقی بر نقش کلیدی رسانه‌ها در اصلاحات مدیریتی تأکید کرد و گفت: بدون مشارکت فکری و نقد سازنده خبرنگاران، حرکت به سمت بهبود ممکن نیست. به گزارش تانیش نیوز، بهرام سرمست در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار، که به همت خانه مطبوعات و رسانه‌های استان با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان […]

استاندار آذربایجان شرقی بر نقش کلیدی رسانه‌ها در اصلاحات مدیریتی تأکید کرد و گفت: بدون مشارکت فکری و نقد سازنده خبرنگاران، حرکت به سمت بهبود ممکن نیست.

به گزارش تانیش نیوز، بهرام سرمست در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار، که به همت خانه مطبوعات و رسانه‌های استان با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی برگزار شد بر نقش کلیدی اصحاب رسانه در اصلاحات مدیریتی تأکید کرد و گفت: تحول در مدیریت بدون بهره‌گیری از اندیشه و مشارکت رسانه‌ها امکان‌پذیر نیست. ما به نقدهای سازنده و آگاهی‌بخش خبرنگاران نیاز داریم.

سرمست با تقدیر از عملکرد رسانه‌ها در بحران‌های اخیر، خبرنگاران را سربازان آرامش و آگاهی خواند و افزود: رسانه‌ها تنها ابزار اطلاع‌رسانی نیستند، بلکه کنشگران مؤثر اجتماعی و سیاسی هستند که بدون آن‌ها، مطالبه‌گری و پاسخگویی معنا پیدا نمی‌کند.

وی با اشاره به عملکرد خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه و تنش‌های اخیر، تصریح کرد: اصحاب رسانه با حضور مؤثر در حوزه‌های امنیتی و اجتماعی، سهم بزرگی در ایجاد وحدت و آرامش داشتند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین از عملکرد رسانه‌ها در پوشش مسائل استان مانند چالش‌های برق تقدیر کرد.

ضرورت همگرایی رسانه و مدیریت

سرمست بر لزوم تقویت تعامل میان رسانه‌ها و مدیران تأکید و گفت: متأسفانه گاهی به جای همکاری، شاهد واگرایی هستیم که این رویکرد با جایگاه ممتاز استان ما سازگار نیست.

وی با بیان اینکه نقدهای رسانه‌ها مسیر اصلاح مدیریت را هموار می‌کند، گفت: اگرچه تاکنون به سطح مطلوب تعامل با رسانه‌ها نرسیده‌ایم، اما از این پس با گشودن باب گفت‌وگو، از نظرات سازنده خبرنگاران بهره خواهیم برد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت‌های رسانه‌ای استان، گفت: این استان از نظر نیروی انسانی در حوزه رسانه و روابط عمومی، همواره پیشتاز بوده و این ظرفیت در تحولات ملی نیز تأثیرگذار است.

سرمست گفت: رسانه‌ها باید همواره در مسیر هم‌افزایی، تعامل و آرامش اجتماعی گام بردارند.

خبرنگاری یک تعهد ملی است نه صرفاً یک حرفه

سرمست، با تأکید بر اصل پاسخگویی و شفافیت، گفت: همواره به این اصل باور داشته‌ام و معتقدم عرصه مطبوعات استان ما همواره در جهت وفاق، همگرایی، آرامش و تعامل حرکت کرده است.

وی با اشاره به پیشینه غنی رسانه‌ای استان، افزود: آذربایجان شرقی از نظر سرمایه انسانی در حوزه مطبوعات، چه به لحاظ تاریخی و چه از نظر موقعیت جامعه‌شناختی، همواره پیشتاز بوده و نسل امروز اصحاب رسانه نیز متناسب با تحولات جامعه رشد یافته و در سطح کشور نیز نقش‌آفرینی و احساس مسئولیت دارد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه نقش خبرنگاران در آگاهی‌بخشی، شفاف‌سازی، مطالبه‌گری و روایت حقیقت بی‌بدیل است، تصریح کرد: خبرنگاری صرفاً یک حرفه نیست، بلکه یک تعهد انسانی، اخلاقی و ملی است که در بزنگاه‌های حساس تاریخی به‌عنوان چراغ حقیقت، پیش روی مردم قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به تحولات دنیای امروز و الزامات حکمرانی نوین، گفت: در شرایط کنونی، رسانه فقط ابزار اطلاع‌رسانی نیست، بلکه کنشگر فعال و بازیگر سیاسی و اجتماعی در فرآیند حکمرانی است. گفت‌وگو، مطالبه‌گری و پاسخگویی بدون حضور فعال خبرنگاران شکل نمی‌گیرد.

سرمست ادامه داد: متأسفانه نگاه برخی مدیران به رسانه‌ها، نگاهی همراه با احتیاط است، اما من معتقدم اصحاب رسانه بازوان فکری، مشورتی و آگاهی‌بخش ما هستند و هشدارهایی که در این عرصه دریافت می‌کنیم می‌تواند راهنمای مؤثری برای تنظیم سیاست‌ها و اصلاح رویه‌ها باشد.

وی تأکید کرد: همه مدیران باید نقدها و تذکرات رسانه‌ها را همچون هدیه‌ای ارزشمند بپذیرند و از آن‌ها برای بهبود عملکرد خود بهره ببرند. فضای افکار عمومی در استان به سمتی پیش رفته که هشدارهای رسانه‌ای می‌تواند تأثیرگذار و مفید واقع شود.

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر ضرورت حرکت مطبوعات در مسیر تعامل و وفاق، گفت: بعضاً شاهد بروز فضاهایی هستیم که به‌جای هم‌افزایی، منجر به اصطکاک منافع و مصالح می‌شود که این وضعیت در شأن و سطح استان ما نیست.

سرمست با قدردانی از نقش رسانه‌ها در همراهی با مدیریت استان گفت: از اصحاب رسانه که به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم بازوی مشورتی مدیریت استان بوده‌اند، سپاسگزارم. هرچند هنوز به ایده‌آل‌هایی که در زمینه تعامل با رسانه‌ها داشته‌ایم نرسیده‌ایم، اما تلاش خواهیم کرد این مسیر را تقویت کرده و با بهره‌گیری از نظرات و انتقادات خبرنگاران، در راستای اصلاح سیاست‌ها و ارتقای حکمرانی استان گام برداریم.

استاندار آذربایجان شرقی در ارتباط با شکایات برخی مدیران از رسانه ها و خبرنگاران گفت: به جز موارد استثنایی هیچ مدیری نباید به خاطر انتقاد از خبرنگاران و رسانه ها شکایت کنند و اگر شکایتی علیه خبرنگاران شده است باید شکایت خود را پس بگیرند*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=24110

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.