• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

نیاز ۵ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر : 17662
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
نیاز ۵ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۳

معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی گفت: در سال ۱۴۰۳ حدود ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار و تخصیص برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و تعمیر، تجهیز و نگهداری پروژه های مستمر استان مورد نیاز است. به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، علی […]

معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی گفت: در سال ۱۴۰۳ حدود ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار و تخصیص برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و تعمیر، تجهیز و نگهداری پروژه های مستمر استان مورد نیاز است.

به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، علی فرجی در جلسه تدوین برنامه تحولی شهرستان های استان در سال ۱۴۰۳ در جهت تحقق شعار سال، اظهار کرد: اعتباراتی که در سال ۱۴۰۱ از تمام منابع به استان ابلاغ شد، دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بود که حدود ۷۹ درصد آن تحقق یافت.

وی افزود: اعتبارات ابلاغی ابتدای سال ۱۴۰۲ به استان دو هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان بود که با اضافه شدن منابعی مثل درآمدهای اختصاصی دستگاه‌ها و حقوق دولتی معادن به سه هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان رسید که یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان (۵۹ درصد) آن محقق شد.

فرجی اضافه کرد: اعتبارات هزینه‌ای استان در سال ۱۴۰۱ نیز یک هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۲ به یک هزار و ۸۸۳ میلیارد تومان افزایش یافت.

معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ عملکرد حقوق دولتی معادن دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است، افزود: از این رقم ۹۳ میلیارد تومان به استان ابلاغ شد که ۹۵ درصد آن مربوط به معدن مس سونگون و شهرستان ورزقان بود.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ نیز درآمد حاصله از این محل به میزان دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است که حدود ۵۷ میلیارد تومان به استان ابلاغ و مطابق ضوابط مربوط توزیع شد.

این مسوول یادآور شد: نزدیک به ۵ هزار میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی های سرمایه‌ای استان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور برای استان پیش بینی شده است که پس از کسر سهم اعتبارات توازن ملی و ۰٫۲۷ درصد ورزش که به حساب وزارتخانه مربوطه واریز و پیش بینی می‌شود، حدود ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی در اختیار استان قرار گیرد.

فرجی کسری تخصیص اعتبار پروژه‌های سال ۱۴۰۲ را حدود ۶۲۴ میلیارد تومان اعلام و اضافه کرد: اعتباراتی هم در موافقت نامه‌ها برای سال ۱۴۰۳پیش بینی شده که رقمی در حدود یک هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان است.

معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳ حدود ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و تعمیر، تجهیز و نگهداری پروژه های مستمر مورد نیاز است و این در حالی است که در عمل فقط حدود سه هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی در اختیار استان خواهد بود.

این مسوول ادامه داد: بر همین اساس سیاستگذاری شده که در طول سال مالی ۱۴۰۳ از سایر ظرفیت‌های اعتباری و بودجه‌ای مانند مولدسازی اموال دولتی، مسوولیت‌های اجتماعی شرکت‌های دولتی و خصوصی و جلب مشارکت مردمی در اجرای پروژه ها استفاده شود.

وی همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت خیرین و مشارکت عمومی- خصوصی برای تامین و جبران کسری اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل و بهره برداری از طرح‌های عمرانی اشاره کرد.

در این جلسه کریم عابدینی، معاون توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی با اشاره به تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی توسعه متوازن استان اظهار کرد: از شهرستان های استان انتظار می‌رود با تکیه بر پایه کارشناسی فرمانداری‌ها برنامه متناسب شهرستان را با نگاه به اسناد بالادستی و در نظر گرفتن شعار جهش تولید با مشارکت مردم تدوین کنند.

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=17662

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.