معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی گفت: شعار اصلی رئیس جمهور در حوزه اقتصادی، احیای واحدهای تولیدی راکد است.
محمد کلامی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع استان، با اشاره به مطالبه رئیس جمهور مبنی بر احیای واحدهای راکد تاکید کرد: هر مدیری که نمی تواند با این خواسته رئیس جمهور همراهی کند، باید کنار برود.
وی افزود: هر مدیری که نتواند در راستای شعار و سیاست های رئیس جمهور عمل کند، نمی تواند در این دولت کارها را پیش ببرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی گفت: اجرای مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع الزامی است و دستگاه ها باید تصمیمات این ستاد را برای کمک به واحدهای تولیدی اجرا کنند.
کلامی همچنین بر ضرورت سرمایهگذاری در حوزه گردشگری تاکید کرد و افزود: در تبریز و آذربایجان شرقی از نظر تعداد مراکز تفریحی و گردشگری با کمبود مواجه هستیم، بنابراین باید از سرمایه گذاران در حوزه گردشگری و تفریحی حمایت کنیم تا با خیال راحت در این زمینه وارد شوند.
وی گفت: همه دستگاه ها با تعامل و هم افزایی کمک کنند تا مراکز تفریحی جدید برای استفاده مردم در تبریز و استان ایجاد شود*
