• امروز : شنبه - ۱۶ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 6 June - 2026

پایگاه های اصلی شناسایی نخبگان ورزشی محلات و کوچه های شهر هستند

  • کد خبر : 24454
  • ۰۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳
پایگاه های اصلی شناسایی نخبگان ورزشی محلات و کوچه های شهر هستند

شهردار تبریز با اعلام حمایت همه‌جانبه شهرداری از نخستین دوره مسابقات فوتبال گل کوچک «جام محلات و مساجد»، هدف از برگزاری این رویداد را پیوند ورزش با فرهنگ ایثار، تقویت سرمایه اجتماعی، ترویج فرهنگ شهیدپروری و ایجاد بستری برای شکوفایی استعدادهای ناب در سطح محلات عنوان کرد. به گزارش تانیش نیوز، یعقوب هوشیار در گفت‌وگو […]

شهردار تبریز با اعلام حمایت همه‌جانبه شهرداری از نخستین دوره مسابقات فوتبال گل کوچک «جام محلات و مساجد»، هدف از برگزاری این رویداد را پیوند ورزش با فرهنگ ایثار، تقویت سرمایه اجتماعی، ترویج فرهنگ شهیدپروری و ایجاد بستری برای شکوفایی استعدادهای ناب در سطح محلات عنوان کرد.

به گزارش تانیش نیوز، یعقوب هوشیار در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: شهرداری تبریز بعنوان متولی مدیریت شهری، خود را موظف می‌داند که در جهت ارتقای نشاط اجتماعی و تقویت روحیه همبستگی میان شهروندان گام بردارد.

وی افزود: برگزاری این مسابقات در دل پارک باغشمال، به عنوان یکی از اصلی‌ترین مراکز حیات شهری، دقیقاً در راستای تحقق این هدف والا و زنده نگاه داشتن پیوند ناگسستنی بین مساجد، محلات و عرصه ورزش است.

هوشیار با اشاره به نام بلند شهدا در عنوان این مسابقات، بیان کرد: هدف ما از حمایت از این رویداد، تنها برگزاری یک تورنمنت ورزشی نیست؛ بلکه قصد داریم فرهنگ وطن دوستی را که این شهدای والامقام نماد آن هستند، در میان نوجوانان و جوانان ما نهادینه کنیم. هر ضربه به توپ در این زمین‌ها، یادآور عظمت رزمندگان ما و هر گل، نماد پیروزی مکتب شهادت است.

وی شناسایی استعدادهای ورزشی را از دیگر اهداف شهرداری خواند و تصریح کرد: ما معتقدیم استعدادیابی تنها در آکادمی‌های رسمی خلاصه نمی‌شود. پایگاه اصلی شناسایی نخبگان ورزشی، همین محلات و کوچه‌های شهر ما هستند. این مسابقات یک فرصت طلایی برای ماست تا با گشتزنی در بین جوانان و نوجوانان، مرواریدهای ناشناخته را پیدا کرده و مسیر آنان را به سمت ورزش حرفه‌ای هموار کنیم. باشگاه شهرداری تبریز نیز به صورت ویژه بر این رقابت‌ها نظارت خواهد داشت.

شهردار تبریز در پایان از همه شهروندان تبریزی بویژه نوجوانان و جوانان دعوت کرد تا با مراجعه به پایگاه اینترنتی tabriizvarzesh.ir تا تاریخ ۱۴ شهریور، بصورت رایگان در این مسابقات ثبت نام کنند.

این مسابقات از ۱۸ تا ۲۱ شهریور در پارک باغشمال برگزار شده و علاوه بر اهدای جوایز نقدی و تقدیری به برگزیدگان، برنامه‌های فرهنگی متنوعی نیز در حاشیه آن برای خانواده‌ها تدارک دیده شده است.

 

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=24454

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.