• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

کتاب «چراغ خانه‌ام» رونمایی شد

  • کد خبر : 21434
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۱
کتاب «چراغ خانه‌ام» رونمایی شد

شهردار تبریز در جریان برگزاری آیین رونمایی از کتاب «چراغ خانه‌ام» با حضور جانشین فرماندهی سپاه عاشورا، مشاور ایثارگرارن استاندار آذربایجان شرقی، اعضای شورای شهر،خانواده شهدا از ایثار و فداکاری شهدا تجلیل کرد و گفت: اگر امروز در امنیت و آسایش هستیم و می‌توانیم انتقاد کنیم به برکت شهدای گرانقدر است. به گزارش تانیش نیوز […]

شهردار تبریز در جریان برگزاری آیین رونمایی از کتاب «چراغ خانه‌ام» با حضور جانشین فرماندهی سپاه عاشورا، مشاور ایثارگرارن استاندار آذربایجان شرقی، اعضای شورای شهر،خانواده شهدا از ایثار و فداکاری شهدا تجلیل کرد و گفت: اگر امروز در امنیت و آسایش هستیم و می‌توانیم انتقاد کنیم به برکت شهدای گرانقدر است.

به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، یعقوب هوشیار با اشاره به تقابل همیشگی جریان حق و باطل در عصر کنونی بیان کرد: این تقابل همیشه وجود داشته و در شرایط فعلی نیز به همین شکل است.

هوشیار با مروری بر افتخارات تاریخی ایران، گفت: اگر بخواهیم از قرن حاضر، مشروطه، انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس سخن بگوییم، همه این‌ها نماد عزت ملت ایران است. ما امروز از برکات افتخارآفرینی شهدا بهره می‌بریم.

شهردار تبریز در پایان با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در حل مشکلات مردم گفت: با تلاش مضاعف می‌خواهیم مشکلات مردم را حل کنیم و به رسالت خود در خدمت‌رسانی عمل نماییم.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز، در این مراسم با تقدیر از برگزارکنندگان برنامه، بر ضرورت الگوگیری از سیره شهدا تأکید کرد و گفت: رفع مشکلات کلان کشور نیازمند مشی‌گیری از ایثارگری شهدا است.

علی راستی با بیان اینکه اگر منش و سیره شهدا را سرلوحه کارها قرار دهیم، بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد، گفت: اگر در شهرداری اقدامات جهادی دیده می‌شود، به این دلیل است که بدون چشم‌ داشت، کارهای بر زمین مانده انجام می‌شود جهادی عمل کردن یعنی اقتدا به شهدا و این رمز حل مشکلات است.

وی با اشاره به نقش جوانان در دفاع مقدس گفت: هشت سال جنگ تحمیلی با مدیریت جوانان اداره شد دشمنان نیز به موفقیت این جوانان اعتراف کردند، چرا که آنان از خود ایثارگری نشان دادند.

وی با اشاره به اینکه در دوران جنگ تحمیلی، برای شهادت قرعه‌کشی می‌کردند و عاشق شهادت بودند، ادامه داد: امروز نیز همین روحیه می‌تواند چالش‌های پیش رو را حل کند.

جانشین فرمانده سپاه عاشورا آذربایجان شرقی نیز در این آیین با اشاره به اقدامات شهرداری تبریز در راستای کنگره شهدا و ترویج سبک زندگی شهدا گفت: شهرداری تبریز نقش مهمی در برنامه‌های فرهنگی و رسیدگی به مسائل اجتماعی دارد.

سرهنگ الیاس گل‌محمدزاده،در این آیین با اشاره به نقش جوانان آذربایجان در دفاع از کشور در طول تاریخ تأکید کرد: هر زمان تمامیت ارضی کشور در خطر بوده، جوانان آذربایجان در صف نخست دفاع از میهن قرار داشته‌اند.

وی با بیان اینکه یاد و خاطره شهدا، علی‌رغم خواسته دشمنان، هرگز نباید از یاد برود، گفت: راهیان نور محفل خوبی برای معرفی شهداست و ثبت این خاطرات از طریق کتاب‌هایی مانند «چراغ خانه‌ام» به حفظ تاریخ و ترویج فرهنگ ایثار کمک می‌کند.

جانشین فرمانده سپاه عاشورا آذربایجان شرقی با اشاره به آمار شهدای ترور در ایران گفت: ۱۷ هزار شهید از طریق ترور داشته‌ایم، اما دشمن با خیال خام خود همچنان امیدوار به تأثیرگذاری از طریق ترور است.

در این مراسم از نویسنده اثر، بتول جعفرزاده که تاکنون ۱۲۰ عنوان کتاب به نگارش درآورده و همچنین خانواده شهدای ترور فرشبافیان تجلیل شد*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=21434

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.