• امروز : جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 5 June - 2026

۷۰ درصد واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری صنعتی مربوط به صنایع کوچک است

  • کد خبر : 19215
  • ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
۷۰ درصد واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری صنعتی مربوط به صنایع کوچک است

سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: سهم تولید ناخالص داخلی حوزه صنعت، معدن و تجارت استان ۵۳ درصد بوده که در این میان سهم صنعت استان از تولید ناخالص داخلی ۳۵ درصد است. به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل صمت استان، عبدالحمید سرتیپی افزود: در استان […]

سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: سهم تولید ناخالص داخلی حوزه صنعت، معدن و تجارت استان ۵۳ درصد بوده که در این میان سهم صنعت استان از تولید ناخالص داخلی ۳۵ درصد است.

به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل صمت استان، عبدالحمید سرتیپی افزود: در استان نزدیک به چهار هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری صنعتی وجود دارد که ۷۰ درصد این واحدها، مربوط به صنایع کوچک است.

وی قابلیت صنایع کوچک برای جذب سرمایه گذاری‌های کوچک را خوب دانست و گفت: صنایع کوچک در تأمین مواد اولیه، استفاده از ظرفیت‌های سرزمینی و تکمیل زنجیره ارزش نقش برجسته‌ای دارند.

سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی ادامه داد: واحدهای صنعتی و واحدهای صنفی تولیدی سهم قابل توجهی در اشتغال و توسعه شهرستان‌ها به ویژه در مناطق محروم دارند.

سرتیپی گفت: واحدهای صنعتی کوچک استان علاوه بر تولید بخش عمده‌ای از مواد اولیه واحدهای بزرگ مانند قطعات خودرو، محصولات صنایع معدنی، محصولات صنایع غذایی، لوازم خانگی و صنایع فرش توان رقابتی خوبی در بخش صادرات دارند.

وی با تاکید بر این که هیچ کدام از واحدهای کوچک صنعتی در تأمین مواد اولیه مشکلی ندارد، افزود: ثبت سفارش برای تامین مواد اولیه از طریق درگاه سامانه جامع تجارت انجام و منابع ارزی مورد نیاز تخصیص می‌یابد.

سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی در خصوص اقدامات انجام شده در موضوع واردات ماشین آلات صنعتی گفت: در حال حاضر تامین ماشین آلات صنعتی صنایع معدنی در اولویت است ولی در نهایت صنایع دارای جواز تاسیسی که نیاز به واردات ماشین آلات صنعتی دارند تلاش می‌شود ماشین آلات نو و ماشین آلات مستعمل پنج ساله تا پایان امسال وارد شود.

وی با اشاره به نحوه تأمین مواد اولیه صنایع به نرخ دولتی افزود: واحدهای صنعتی کوچک می‌توانند با توجه به یک سوم ظرفیت پروانه، مواد اولیه مورد نیاز خود را به نرخ دولتی از بورس خریداری کنند*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=19215

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.