سرانه فضای سبز آذربایجان شرقی از متوسط کشوری پایین تر است.
مدیر کل دفتر حفاظت و حمایت منابع طبیعی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در حاشیه مراسم کاشت ۱۵هزار اصله نهال در تفرجگاه عون بن علی تبریز با اعلام این مطلب به خبرنگار ما گفت: برای توسعه فضای سبز؛ سازمان جنگلها و مراتع کشور طی برنامه ای علاوه بر برنامه های جاری خود اقدام به کاشت ۱۴ میلیون اصله نهال در سراسر کشور به صورت فوق العاده می کند.
داور نامدار افزود: این مقدار نهال توسط سازمان منابع طبیعی تامین شده و در اختیار نهادهای نظامی، ارتش، سپاه، شهرداری های استان ها، شوراها و دهداریها و دیگر نهاد ها قرار داده خواهد شد.
به گزارش خبرنگار تانیش نیوز وی گفت: این نهال ها پس از آن که مکان کاشت آن ها توسط نهادهای مربوطه آماده شد پس از بازدید و تایید کارشناس فنی منابع طبیعی در اختیار دریافت کنندگان قرار خواهد گرفت.
نامدار هزینه تامین و کاشت ۱۴ میلیون اصله نهال را بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد که توسط سازمان جنگل ها و منابع طبیعی تامین شده است.
وی سپس در پاسخ به سئوال خبرنگار ما مبنی بر میزان کاشت نهال در استان آذربایجان شرقی گفت: متاسفانه سرانه فضای سبز آذربایجان شرقی از متوسط کشوری کمتر بوده و برای رسیدن این استان به سطح کشوری نهایت تلاش و حمایت خود را خواهیم کرد.
نامدار گفت: در استان آذربایجان شرقی حداکثر ۱۸۰ هزار هکتار جنگل وجود دارد که در مقابل ۴ میلیون جمعیت آن بسیار ناچیز است.
وی افزود: در این راستا حدود ۹۰۰ هکتار بر فضای سبز استان افزوده خواهد شد که ۸۱۶ هکتار آن توسط سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری و ۷۰ هکتار هم از طریق بخش خصوصی صورت خواهد گرفت.
نامدار با اشاره به این که نوع نهال ها براساس سازگاری محیط تامین خواهد شد گفت: ۷۰ هکتار بخش خصوصی به صورت کاشت قلمه بوده که بعدا برداشت خواهد شد ولی بقیه نهال ها از نوع صنوبر «تبریزی» می باشد*
