• امروز : سه شنبه - ۱۴ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 5 August - 2025

مدیران در آذربایجانشرقی براساس میزان جذب اعتبار ارزیابی می شوند/کوتاهی در جذب اعتبارات را تحمل نمی‌کنیم

  • کد خبر : 12842
  • ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۳
مدیران در آذربایجانشرقی براساس میزان جذب اعتبار ارزیابی می شوند/کوتاهی در جذب اعتبارات را تحمل نمی‌کنیم

استاندار آذربایجان شرقی گفت: مدیران استانی بر اساس میزان اعتباراتی که از مرکز جذب می کنند ارزیابی خواهند شد. به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری، عابدین خرم در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آذربایجان شرقی، به تخصیص بی‌سابقه اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و افزود: سال گذشته […]

استاندار آذربایجان شرقی گفت: مدیران استانی بر اساس میزان اعتباراتی که از مرکز جذب می کنند ارزیابی خواهند شد.

به گزارش تانیش نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری، عابدین خرم در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آذربایجان شرقی، به تخصیص بی‌سابقه اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۹۲ درصد این اعتبارات در استان جذب شد که در طول یک دهه گذشته بی سابقه است.

وی گفت: اعتبارات عمرانی آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۱ با احتساب اعتبارات مصوب سفر استانی رئیس جمهور، ۵۸۹ درصد نسبت به اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۰ افزایش داشت که قابل مقایسه با گذشته نیست.

وی، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام را از دغدغه‌های اصلی دولت و شخص رئیس جمهور دانست و گفت: تلاش برای تحقق این مهم از محل منابع بودجه، مصوبات سفر و درآمدهای ناشی از مولدسازی، یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران استان خواهد بود.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: مدیران دستگاه‌ها باید پروژه‌های موجود و منابع را تطبیق دهند و تحولاتی که در دو سال فعالیت دولت سیزدهم اتفاق افتاده باید به شکل روشن و عینی قابل مشاهده باشد.

خرم با بیان اینکه مدیران باید محل تامین منابع را شفاف و روشن جلوی چشم داشته باشند، افزود: اینکه اعتبارات پروژه‌ها دست وزارتخانه است، بهانه‌ای برای عدم جذب اعتبار نیست و اگر مدیری با وزارتخانه متبوع خود ارتباط ندارد و در اخذ منابع تعلل می‌شود، ما خود آن مدیر را مسئول و پاسخگو می‌دانیم.

وی تصریح کرد: وضعیت اعتبارات روشن است و مدیران باید به طور جدی پیگیر جذب آنها باشند و در سال ۱۴۰۲ نیز این روند با پیگیری و جدیت بیشتری باید دنبال شود.

وی با بیان اینکه نمی‌توانیم زمان را از دست بدهیم و کوتاهی در جذب اعتبارات را تحمل نمی‌کنیم، افزود: قبل از سفر دوم استانی باید بتوانیم ۱۰۰ درصد منابع مصوب در سفر اول را جذب و گزارش کامل و قطعی و عملیاتی از اجرای پروژه‌ها به مردم ارائه کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی در مورد روند پیشرفت پروژه‌های آزادراهی در استان نیز گفت: تامین منابع این پروژه‌ها جزو تعهدات ماست، به شرطی که کار انجام شود و اگر پیمانکاری به تعهدات خود عمل نکرده و کار را تعطیل کند، هیچ منابعی به او پرداخت نشده و اقدام قانونی انجام خواهد شد.

در این جلسه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و معاون بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گزارشی درخصوص میزان اعتبارات تملک دارایی‌های استان در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ ارائه کرد*

لینک کوتاه : https://tanishnews.ir/?p=12842

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.